Το μεσημέρι της Δευτέρας θα αναχωρήσει η αποστολή του Ολυμπιακού για το Λονδίνο, εκεί όπου την Τρίτη (21:45) θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τη φάση των ομίλων του UEFA Champions League.

Σήμερα , Δευτέρα, το πρωί στις 09:30, οι πρωταθλητές θα πραγματοποιήσουν προπόνηση στο Ρέντη, ενώ αμέσως μετά ο Μάρκο Σίλβα θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα και στη συνέχεια θα υπάρξει αναχώρηση για την αγγλική πρωτεύουσα.

Στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Μάρκο Σίλβα και του εκπροσώπου των παικτών.

Στην αποστολή, αναμένεται να βρίσκεται και ο Μανιάτης, ενώ σίγουρα εκτός θα είναι οι Ντα Κόστα (τραυματίας), Μπουχαλάκης (ανέτοιμος) και Μιλιβόγεβιτς (τιμωρημένος).

Από την άλλη πλευρά ο Τσόρι Ντομίνγκες, είναι πολύ πιθανό να ταξιδέψει στο Λονδίνο, για λόγους κυρίως ψυχολογίας, αφού δεν αναμένεται να αγωνιστεί.

Στο μεταξύ φιλικό αγώνα με τον Πανιώνιο θα δώσουν την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου (11:00) οι «ερυθρόλευκοι», με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των αγώνων για τα προκριματικά του Euro 2016.

Η αναμέτρηση, που θα γίνει με κλειστές πόρτες για κοινό και δημοσιογράφους, θα γίνει στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο Μάρκο Σίλβα απόψε, Κυριακή, είχε την ευκαιρία να πάρει… γεύση από ΠΑΟΚ, αφού βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου του Περιστερίου, όπου παρακολούθησε την αναμέτρηση του «δικέφαλου» με τον Ατρόμητο.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα αναμετρηθούν στην Τούμπα στις 4 Οκτωβρίου, στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της φετινής σεζόν για τους «ερυθρόλευκους».