Τι θα κάνατε εάν ο Κριστιάνο Ρονάλντο σας πλησίαζε στο δρόμο, καλώντας σας να παίξετε ποδόσφαιρο μαζί του; Πώς θα αντιδρούσατε εάν σας μιλούσε προσπαθώντας να τραβήξει το ενδιαφέρον σας; Θα του δίνατε το τηλέφωνό σας εάν σας το ζητούσε; Οι ερωτήσεις μοιάζουν ρητορικές, όμως, όταν ο ίδιος μεταμφιέστηκε σε… άστεγο και παρουσιάστηκε στην πλατεία «Callao» της Μαδρίτης, όχι μόνο δεν κέντρισε το ενδιαφέρον, αλλά «απορρίφθηκε» ακόμη και από νεαρές κοπέλες που λογικά τώρα θα χτυπούν το κεφάλι τους στον τοίχο, αφού έχασαν την «ευκαιρία» τους με τον Πορτογάλο σταρ της Ρεάλ.

Φυσικά, ο CR7 δεν θύμιζε σε τίποτα τον «μορφονιό» των γηπέδων που προσέχει μέχρι και την τελευταία τρίχα των μαλλιών του. Είχε προσθέσει μούσι, μαλλιά, ακόμα και… κοιλιά προτού παρουσιαστεί στην πλατεία φορώντας μια καθημερινή φόρμα.

Κρατώντας στο ένα χέρι μια μπάλα και στο άλλο ένα σκυλάκι, πραγματικά φόβιζε τους περαστικούς που πίστεψαν πως πρόκειται για κάποιο άστεγο, ζητιάνο, ακόμα και… τρελό που δεν έχει συναίσθηση της πραγματικότητας.

Όπως και να’χει ο Ρονάλντο πέτυχε τον στόχο του, δηλαδή να περπατάει και να παίζει μπάλα αμέριμνος στην πλατεία και μάλιστα να περνάει απαρατήρητος ακόμα και όταν ο ίδιος προκαλούσε τον κόσμο.

Τελικά, αυτός που κέρδισε το «βραβείο» ήταν ένας πιτσιρίκος ο μικρός Νικόλας (κατά σύμπτωση του προεκλογικού σποτ της Νέας Δημοκρατίας, όταν ο Αντώνης Σαμαράς συνάντησε τον δικό του… Νικόλα παίζοντας μπάλα στην πλατεία) που… καταδέχτηκε να ανταλλάξει μερικές πάσες με τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της χρονιάς, ο οποίος λίγους μήνες πριν κατέκτησε τη «Χρυσή Μπάλα».

Ο Ρονάλντο, αφού κέρδισε το ενδιαφέρον του μικρού φίλου, άρχισε σιγά-σιγά να βγάζει τα γυαλιά του, το μούσι του, την περούκα και να επιστρέφει στην κανονική μορφή του προκαλώντας την έκπληξη και τον ενθουσιασμό όσων βρίσκονταν εκεί.

Το κοινό ξαφνικά άρχισε να τον πολιορκεί για μια αναμνηστική selfie ή ένα αυτόγραφο, όμως εκείνος που δέχτηκε το καλύτερο δώρο ήταν ο πιτσιρικάς που κράτησε τη μπάλα με την υπογραφή του Μαδριλένου σταρ.

Το βίντεο με τον άσο της «Βασίλισσας» ταξίδεψε μέσα σε λίγες ώρες σε όλο τον κόσμο και φυσικά κάνει κυριολεκτικά πάταγο στο διαδίκτυο…