Ένα βήμα από τη Βάσκο Ντα Γκάμα βρίσκεται ο Ροναλντίνιο, που δημοσιεύματα τον θέλουν να είναι στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού.

«Θα έλεγα ότι έχουμε συμφωνήσει κατά 90%», επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του συλλόγου της Βραζιλίας, Εουρίκο Μιράντα. Το συμβόλαιο του 35χρονου σταρ, θα έχει διάρκεια 6 μηνών με δικαίωμα ανανέωσης για ένα ακόμα χρόνο.

Ο Ροναλντίνιο πριν από δύο εβδομάδες ολοκλήρωσε το πέρασμα του από το Μεξικό και την Κερετάρο.

Ο Βραζιλιάνος άσος δεν συνέχισε την καριέρα του στη μεξικάνικη ομάδα, μετά την κόντρα του με τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο «Ρόνι» γεννήθηκε στο Πόρτο Αλέγκρε της Βραζιλίας στις 21 Μαρτίου 1980 με το όνομα Ρονάλντο ντε Ασίς Μορέιρα, ενώ το ψευδώνυμό του σημαίνει «μικρός Ρονάλντο». Στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Βραζιλία το 2002, αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου για το 2005 και είχε «μαγική» θητεία στη Μπαρτσελόνα (2003-2008).

Στη συνέχεια πέρασε δύο χρόνια στη Μίλαν και με την καριέρα του να έχει πάρει, πλέον, την κατιούσα, επέστρεψε στην πατρίδα του στα 30 του χρόνια. Τη σεζόν 2011/2012 έπαιξε στη Φλαμένγκο και μετά πέρασε στην Ατλέτικο Μινέιρο, με την οποία αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της Νότιας Αμερικής για το 2013. Στη συνέχεια, τον περασμένο Σεπτέμβριο, πήγε στο Μεξικό και στην Κερετάρο.