Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ζήτησε και πήρε μέσω του δικηγόρου του Βασίλη Δημακόπουλου ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, την οποία χειρίζεται ο ανακριτής Διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα απολογηθεί τελικά στις αρχές Ιουνίου με βάση το πόρισμα του εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα στο οποίο περιγράφονται διάφορες αξιόποινες πράξεις όπως εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου στήνοντας αγώνες.

Την ίδια ώρα, ενώπιον του δικαστικού λειτουργού βρέθηκε τη Δευτέρα ο μεγαλομέτοχος του Λεβαδιακού, Γ. Κομπότης, που απολογήθηκε για την κατηγορία της δωροληψίας – δωροδοκίας. Μετά το τέλος της απολογίας του με σύμφωνη γνώμη και του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της μη συμμετοχής σε αθλητικές δραστηριότητες.

Νωρίτερα, ενώπιον του ανακριτή Γ. Ανδρεάδη είχαν βρεθεί δύο ακόμα κατηγορούμενοι , ο πρώην νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ, Θ. Κουρίδης, που ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί στις 2 Ιουνίου, όπως και ο Αρ. Σταθόπουλος, μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ.