Την Τρίτη θα εξεταστεί και πιθανότατα θα αποφασίσει την ίδια μέρα, για το τι θα γίνει με τον προημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αφού μετά από απόφαση του ΑΣΕΑΔ, ο αθλητικός δικαστής έπρεπε να επανεξετάσει την υπόθεση.

Όποια ομάδα δικαιωθεί δικαιωθεί θα πάει στην Πυλαία, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του Κυπέλλου. Στον τελικό «περιμένει» από το Σάββατο ο Απόλλων Πάτρας.

Το χρονικό…

Θυμίζουμε ότι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κάνει προσφυγή στο δευτεροβάθμιο όργανο «κατά του κύρους του αγώνα» με τους «πράσινους» για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, λέγοντας πως ο -τότε- πρόεδρος της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ήταν στο γήπεδο παρά το γεγονός πως ήταν τιμωρημένος, ενώ υπήρχαν και περισσότεροι οπαδοί από όσους επιτρέπονται σε κεκλεισμένων των θυρών αγώνα.

Ο αθλητικός δικαστής είχε κρίνει πως είναι αναρμόδιος να εκδικάσει την υπόθεση και έριξε το «μπαλάκι» στην ΕΟΚ, αφού ανέφερε πως αυτή η υπόθεση αφορούσε αγώνα που διοργανώνει εκείνη.

Όμως και η ομοσπονδία εξ αρχής είχε καταστήσει σαφές πως σε τέτοια ζητήματα υπεύθυνος είναι ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ.

Τελικά τη λύση έδωσε το ΑΣΕΑΔ, το οποίο έκρινε πως αρμόδιος να κρίνει την «τύχη» του προημιτελικού είναι ο αθλητικός δικαστής, όπου τον κάλεσε να επανεξετάσει την ένσταση του Ολυμπιακού.