Σε έναν αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 80-67 από την πρωτοπόρο του 3ου ομίλου Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας (10η αγωνιστική). Οι δύο ομάδες συνεχίζουν στη φάση των «16» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, όπου και θα ξανασυναντηθούν, καθώς θα συνυπάρξουν στον 5ο όμιλο της Ευρωλίγκας.

Τα δεκάλεπτα: 10-21, 23-40, 47-60, 67-80

Η διακοπή του αγώνα

Απρόσμενη εξέλιξη στο ημίχρονο της συνάντησης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Μπαρτσελόνα για την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΝΕΡΙΤ, υπήρξε τηλεφώνημα για βόμβα στο ΟΑΚΑ και χρειάστηκε να εκκενωθεί το γήπεδο, όπου βρίσκονταν περίπου 15.000 οπαδοί.

Από τα μεγάφωνα ενημερώθηκαν οι φίλαθλοι να εκκενώσουν με απόλυτη ηρεμία το γήπεδο, ενώ σύμφωνα με τον υπεύθυνο ασφαλείας του γηπέδου, το τηλεφώνημα έγινε σε τηλεοπτικό σταθμό και σε εφημερίδα.

Από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού έγινε ένας πρώτος έλεγχος, όπου δεν βρέθηκε τίποτα, όμως, όλες οι θύρες παρέμειναν ανοιχτές για να βγει έξω άμεσα ο κόσμος, όπως και έγινε.

Για το γεγονός ενημερώθηκε και η διοργανώτρια αρχή μέσω των διαιτητών και έγινε διακοπή του αγώνα. Την ώρα της διακοπής ο αγώνας βρισκόταν στο ημίχρονο (23-40 20′).

Περίπου στις 23:25, η αστυνομία ολοκλήρωσε και τον δικό της έλεγχο εντός του αγωνιστικού χώρου και των κερκίδων και άναψε το «πράσινο» φως για να επιστρέψουν οι ομάδες και οι φίλαθλοι κσι να συνεχιστεί ο αγώνας.