Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι η 11η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ αναβάλλεται οριστικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος αναίρεσης της απόφασης που έλαβε το διοικητικό συμβούλιο στην έκτακτη συνεδρίασή του στις 14/11/2014, για μη ορισμό διαιτητών από την ΚΕΔ/ΕΠΟ σε όλους τους αγώνες των εθνικών πρωταθλημάτων (Super League, Football League, Γ’ Εθνική Κατηγορία).

Η ΕΠΟ έλαβε τη συγκεκριμένη απόφαση με μοναδικό γνώμονα την προστασία των εμπλεκομένων, με οποιαδήποτε ιδιότητα, στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο τα απαιτούμενα πρώτα βήματα δεν έγιναν, ούτε από την πλευρά της πολιτείας, ούτε και από αυτή των ΠΑΕ, άρα δεν προκύπτει και ο λόγος διαφοροποίησης της θέσης της Ομοσπονδίας».

Στον αέρα ο προγραμματισμός της Σούπερ Λιγκ

Η νέα αναβολή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, αναμένεται να φέρει πολλά προβλήματα σε ότι αφορά τον προγραμματισμό των αγώνων, καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες για εμβόλιμη δράση, ενώ είναι ισχυρές και οι πιέσεις της Nova.

Η Λίγκα έχει ορίσει από την περασμένη Παρασκευή το πρόγραμμα του πρωταθλήματος από την επικείμενη 11η αγωνιστική ως το τέλος του πρώτου γύρου, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα γίνει πραγματικότητα.

Ετσι τη Δευτέρα ο Δημήτρης Αγραφιώτης που προανήγγειλε την διεξαγωγή έκτακτου ΔΣ στη Λίγκα για να υποβάλλει την παραίτησή του από την προεδρία, θα συζητηθεί το θέμα των εκλογών για την αντικατάστασή του, αλλά και το θέμα του προγραμματισμού των προσεχών αγωνιστικών.

Υπνθυμίζεται ότι η επίσης αναβληθείσα 6η αγωνιστική έχει οριστεί για τις 3/12.