Μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων δραστών της επίθεσης που δέχθηκε πριν λίγες ημέρες, κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, μέσω του συνηγόρου του, ο αναπληρωτής πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Χριστόφορος Ζωγράφου.

Ο κ. Ζωγράφου, που νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό μετά την επίθεση με λοστό που δέχθηκε το βράδυ της 13ης Νοεμβρίου, θα κληθεί να καταθέσει στον εισαγγελέα που ερευνά την υπόθεση, όταν το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του.

Στο μεταξύ, το μεσημέρι της Τετάρτης, ολοκληρώθηκε η κατάθεση που έδωσε, επί μιάμιση ώρα, στον αθλητικό εισαγγελέα κ. Σιμιτζόγλου για την επίθεση σε βάρος του κ. Ζωγράφου ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης.

Κατά την αποχώρησή του από το εισαγγελικό γραφείο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός δήλωσε:«Ό,τι είχα να πω, το είπα στον εισαγγελέα» ενώ σε ερώτηση για το αν επανέλαβε ενόρκως τις δημόσιες καταγγελίες του, απάντησε: «Πολύ σωστά».

Στο μεταξύ, μηνυτήρια αναφορά για την υπόθεση Ζωγράφου κατέθεσε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή Αλέξης Κούγιας, ο οποίος επιθυμεί να καταθέσει και ως μάρτυρας.

Ο κ. Σιμιτζόγλου θα λάβει κατάθεση σήμερα και από τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή.

Έχει κληθεί επίσης να καταθέσει και ο Δημήτρης Μελισσανίδης ωστόσο είναι πιθανό το ραντεβού του με τον εισαγγελέα, λόγω χρόνου, να προσδιοριστεί σε νέα ημερομηνία.