Την αναβολή όλων των εθνικών πρωταθλημάτων, επαγγελματικών και ερασιτεχνικών, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στην αποψινή έκτακτη συνεδρίασή του.

Από τις 17 Νοεμβρίου και μέχρι νεωτέρας η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας δεν θα ορίζει διαιτητές για κανέναν αγώνα, μετά το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, Χριστόφορου Ζωγράφου.

Πάντως, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής στο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, είχε ρίξει στο τραπέζι την ιδέα για αναβολή της επόμενης αγωνιστικής.

Μετά από όλα αυτά, το σίγουρο είναι ότι οι αγώνες δεν θα γίνουν τουλάχιστον την επόμενη εβδομάδα και αναμένεται η ανακοίνωση της ΕΠΟ, που θα διευκρινίζει περισσότερο τα πράγματα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στην ΕΠΟ, έλεγαν χαρακτηριστικά: «Εμείς δεν ξαναορίζουμε διαιτητές και οι διαιτητές δεν θέλουν να ξανασφυρίξουν».

Υπάρχει, ωστόσο, εκκρεμότητα με τη Γ’ Εθνική, καθώς εκεί έχουν ήδη γίνει οι ορισμοί για την επόμενη αγωνιστική.

Όπως και να’ χει, η αγωνιστική αδράνεια συνεχίζεται για μια ακόμα βδομάδα, καθώς σε αυτή που διανύουμε υπάρχει η διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων.