Για «στοιχειωμένη» Γιουβέντους και «τρελή» ήττα της στην Αθήνα κάνει λόγο ο ιταλικός τύπος, ενώ υμνεί τον Ολυμπιακό για τον θρίαμβο του απέναντι στην ιταλική ομάδα χθες βράδυ στο Καραϊσκάκη.

Η Gazzetta dello Sport με τίτλο «Rimpianto Greco» (Ελληνικός θρήνος) γράφει για ήττα της Γιουβέντους στην Αθήνα από ένα χαμένο τέρμα του Κασάμι και τις αποκρούσεις του Ρομπέρτο. Η Γιουβέντους ξύπνησε αργά, ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό και συνεχίζει να χάνει στην Ευρώπη.

«Γιούβε, εφιάλτης στην Ευρώπη» είναι ο τίτλος της Corriere dello Sport. «Μετά τη Μαδρίτη και άλλη ήττα: τώρα περιπλέκεται η πρόκριση. Κάκιστο το πρώτο ημίχρονο, μετά αντεπίθεση και πάρα πολλά γκολ χαμένα» σχολιάζει η ιταλική αθλητική εφημερίδα.

«Στοιχειωμένη» χαρακτηρίζει στο πρωτοσέλιδό της την ιταλική ομάδα η Tuttosport, ενώ περιγράφει ως «τρελή» την ήττα της στην Αθήνα

«Κι άλλη ήττα για τη Γιούβε. Η πρόκριση στους ‘16’ σε κίνδυνο. Οι ‘μπιανκονέρι’ έχασαν στην Αθήνα από τον Ολυμπιακό, με τον τερματοφύλακα των Ελλήνων να αποσοβεί την ισοφάριση», γράφει η La Stampa, ενώ η Metro κυκλοφορεί με τίτλο «Δύσκολα τα πράγματα. Η Γιουβέντους έπαιξε μόνο ένα ημίχρονο κι έχασε στην Αθήνα από τον Ολυμπιακό».

«Η Γιουβέντους έχασε στην Αθήνα και τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα. Στο β” μέρος πολιόρκησε τον Ολυμπιακό, αλλά ο Ρομπέρτο τον έσωσε Ολυμπιακό. Ανηφόρα στον δρόμο για τα νοκ άουτ» γράφει η διαδικτυακή έκδοση της Repubblica.

Ο Ολυμπιακός άντεξε την πίεση της Γιουβέντους στο τελευταίο τέταρτο και πήρε μια δίκαιη νίκη. Δύσκολη η πρόκριση για τη Γιουβέντους. Θα τα παίξει όλα για όλα στο Τορίνο» αναφέρει η Lequipe.


«Η Γιουβέντους συνετρίβη στην Αθήνα» έχει τίτλο το «football-italia.net», αγγλόφωνο site για θέματα Ιταλίας, ενώ το ιταλικό site «calciomercato.com» αναφέρει: «Ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τη Γιουβέντους και τη βυθίζει σε κρίση. Σε κίνδυνο το Champions League».