Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος ο ΠΑΟΚ, ο οποίος γνώρισε την ήττα από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Νωρίτερα τα Χανιά έκαναν την έκπληξη κερδίζοντας τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ενώ ο ΠΑΣ πήρε «εκδίκηση» από την Κέρκυρα, την οποία νίκησε.

Απόλλων Καλαμαριάς-ΠΑΟΚ 1-0

Ο Απόλλων Καλαμαριάς επιβλήθηκε εντός έδρας με 1-0 του ΠΑΟΚ, χάρις στο γκολ του Ευσταθίου στο 18ο λεπτό της συνάντησης. Οι γηπεδούχοι στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, υποχρεώνοντας το «δικέφαλο» στην πρώτη εφετινή του ήττα εντός των συνόρων.

Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Μ.Δανδίκας): Βρονταράς, Γαλανόπουλος, Κατσιαρός, Μπερτίν, Βαγγελόπουλος, Ακασού (52΄ Ολίσε), Καράμπελας, Ευσταθίου, Μπιτσάκος, Νατσιόπουλος (66΄ Σουλίδης), Γκέσιος (76΄ Αναστασίου)

ΠΑΟΚ (Α.Αναστασιάδης): Γιακουμής, Σπυρόπουλος, Ποζατζίδης (74΄ Σκόνδρας), Τζιόλης, Κίτσιου, Μάρτενς, Σαββίδης (52΄ Τζανδάρης), Γκολάσα, Πόζογλου (52΄ Αθανασιάδης), Κουλούρης, Παπαδόπουλος.

Παναιτωλικός-Χανιά 0-1

Τα Χανιά έκαναν την έκπληξη και επικράτησαν με 1-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο σε αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Β΄φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Τη νίκη στην κρητική ομάδα έδωσε ο Πάγκαλος με σουτ στο 51΄.

Διαιτητής: Αντωνίου (Αθηνών)

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Κόρμπος (73΄ Βασιλείου), Μπεχαράνο, Άλβες (58′ Μορένο), Κάπελ, Μαλεζάς, Καλογέρης, Μήλιος (58′ Φωτάκης), Μαρτίνες, Ετζενγκέλε, Παπουτσογιαννόπουλος.

Χανιά (Σούλης Παπαδόπουλος): Ρίζος, Γκούμας, Παγώνης, Καραγιάννης (85΄ Εσονό), Καραλής (61′ Καμινιώτης), Κρητικός (88΄ Γουέλκομ), Κοντέων, Σιλιγαρδάκης, Πάγκαλος, Μανωλάς, Γκότοβος.

ΠΑΣ Γιάννινα-Κέρκυρα 1-0

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε εκδίκηση για την προ ημερών ήττα από την Κέρκυρα για τη Σούπερ Λίγκα επικρατώντας των «Φαιάκων» με 1-0 στους «Ζωσιμάδες» σε αγώνα για την 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β΄φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Ακόστα στο 13΄ μετά από εξαιρετική προσπάθεια και πάσα του Τσάβες.

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

ΠΑΣ ΓIANNINA (Γιάννης Πετράκης): Σωτηρίου, Ντάσιος, Ακόστα, Μιχαήλ, Χαρίσης, Κρητικός (84΄ Ηλιάδης), Μανιάς, Τσουκαλάς (77΄ Γιάκος), Μπέριος, Τσάβες (75΄ Αυγενίκου), Ναδάλες

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βλάχος, Μαραγκός, Βενέτης (59΄ Ζορμπάς), Καϊκούτ, Ρόχας (46΄ Χαβίτο), Σάντσεζ, Ομπράντοβιτς (46΄ Μαρκόφσκι), Ντιμιτρόφσκι, Κανακούδης, Κρητικός

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

2ος όμιλος

ΠΑΣ Γιάννινα – Κέρκυρα 1-0

Απόλλων Καλαμαριάς – ΠΑΟΚ 1-0

8ος όμιλος

Παναιτωλικός – Χανιά 0-1