Την επιστροφή του Κώστα Μήτρογλου στον Ολυμπιακό επιβεβαίωσε και επίσημα η Φούλαμ, καθώς ανακοίνωσε το δανεισμό του διεθνούς επιθετικού μέχρι τον Ιούνιο του 2015. Λίγο μετά ακολούθησε και η ανακοίνωση τν «ερυθρολέυκων» με τον Ελληνα επιθετικό να δηλώνει: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον Ολυμπιακό, που είναι οικογένειά μου. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, τη Διοίκηση και τον κ. Μίτσελ που μου έδειξαν πόσο με ήθελαν εδώ»

Και συνέχισε: «Θέλω, παράλληλα, να ευχαριστήσω τη Φούλαμ, που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο, στο UEFA Champions League και εγώ με τη σειρά μου επέλεξα να το κάνω φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα και απορρίπτοντας άλλες ομάδες που ήθελαν επίσης να αγωνιστώ για αυτές. Στον κόσμο του Ολυμπιακού, που μου εκφράζει με κάθε τρόπο τη χαρά του για αυτή την επιστροφή, υπόσχομαι αυτό που ξέρω καλύτερα: Πολλά γκολ»!

Και η ανακοίνωση της Φούλαμ: «Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός επιστρέφει στην πρώην ομάδα του, με τη Φούλαμ να τον έχει αποκτήσει τον Ιανουάριο του 2014. Οι τραυματισμοί του περιόρισαν τις συμμετοχές στην ομάδα του Λονδίνου, με τον 26χρονο να μετρά μόλις τρεις.

Κατά την προηγούμενη θητεία του στον Ολυμπιακό, ο Μήτρογλου κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα Ελλάδας. Η Φούλαμ του εύχεται καλή τύχη για το υπόλοιπο της σεζόν»»

«Τρέχει» να προλάβει την Ατλέτικο ο Μανιάτης

Στο μεταξύ, εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα που ενδέχεται να φτάσει ακόμα και τις τρεις εβδομάδες αναμένεται να μείνει ο Γιάννης Μανιάτης. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού αποχώρησε με βαρύ διάστρεμμα από την ισόπαλη αναμέτρηση στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό και πλέον το ιατρικό τιμ κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League (16/9) κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Παρουσιάστηκε ο Μιλιβόγιεβιτς

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επισήμως από τη Δευτέρα ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς.

Ο Σέρβος μέσος αποκτήθηκε με τη μορφή του δανεισμού για έναν χρόνο από την Άντερλεχτ, ενώ στο συμβόλαιό του προβλέπεται οψιόν αγοράς από τους Ερυθρόλευκους το επόμενο καλοκαίρι.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνούς Σέρβου μέσου, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει λεπτομέρειες από το συμβόλαιό του.

Η λιτή ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Λούκα Μιλιβόγεβιτς».

Ο Μιλιβόγιεβιτς ήρθε στην Ελλάδα τα ξημερώματα της Δευτέρας και το πρωί πέρασε από ιατρικές εξετάσεις.

Λίγο αργότερα, ο Σέρβος έκανε και τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης των Ερυθρολεύκων:

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Τις πρώτες του δηλώσεις, ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, έκανε λίγη ώρα μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο νεαρός Σέρβος μέσος, Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Ο νεαρός στάθηκε στην σχέση Ολυμπιακού-Ερυθρού Αστέρα (πρώην ομάδα του), μίλησε για την ανυπομονησία του να φορέσει τα ερυθρόλευκα, τα οποία χαρακτήρισε χρώματα της καρδιάς του και υποσχέθηκε να δώσει το 100%!

Αναλυτικά:

Να σε καλωσορίσουμε στον Ολυμπιακό και να σου ευχηθούμε καλή επιτυχία! Ποιες είναι οι πρώτες σου σκέψεις μετά την έλευσή σου στην ομάδα μας;

Σας ευχαριστώ! Είμαι χαρούμενος που έρχομαι στον Ολυμπιακό. Είμαι υπερήφανος που είμαι κομμάτι αυτής της ομάδας, μιας ομάδας με τόσο μεγάλη παράδοση! Γνωρίζουμε καλά πως πρώην ομάδα μου είναι ο Ερυθρός Αστέρας, καθώς και τη σχέση που υπάρχει με τον Ολυμπιακό! Μπορώ μόνο να πω ότι έχω επιστρέψει… σπίτι μου! Δε βλέπω την ώρα να φορέσω τα χρώματα του Ολυμπιακού, το λευκό και το κόκκινο, τα χρώματα της καρδιάς μου!

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα προς τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, την υποστήριξη των οποίων θα λαμβάνεις σε κάθε παιχνίδι τη νέα σεζόν;

Αυτό που μπορώ να πω, αυτό που μπορώ να υποσχεθώ, είναι πως θα σας δώσω το 100%! Θα προσπαθήσω να παίξω καλά και θέλω να δώσω ό,τι έχω για να κάνουμε κάτι καλό με τον Ολυμπιακό και να μεγαλώσω και εγώ περισσότερο ποδοσφαιρικά, μαζί με την ομάδα μου»!