Η πρόκριση του Αστέρα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ συνιστά υπέρβαση. Από ‘δώ και πέρα ό,τι καλύτερο κάνει απέναντι στις έμπειρες Τότεναμ, Μπεσίκτας και Παρτιζάν καλοδεχούμενο θα είναι. Οσο για τον ΠΑΟ και τον ΠΑΟΚ, ασφαλώς και έχουν ελπίδες να περάσουν με όπλο την εμπειρία και το βαρύ όνομα που κουβαλούν στην Ευρώπη.
***

Η εμφάνιση Νο 3 της Ρεάλ στο εφετινό Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι αρκετά διαφορετική: θα υπάρχει ένας δράκος στο μπροστινό τμήμα και το σχέδιο έκανε ο Ιάπωνας Γιαμαμότο. Στην παρουσίαση που έγινε στη Μαδρίτη, οι Χάμες Ροδρίγες και Γκάρεθ Μπέιλ πόζαραν γεμάτοι υπερηφάνεια δίπλα στον σχεδιαστή. Περισσότερο χαρούμενοι ασφαλώς θα είναι οι διοικούντες. Κι αυτό γιατί πρόκειται για δυναμικό άνοιγμα στην αγορά της Ανατολής. Και είναι σαφές ότι ποδόσφαιρο και μάρκετινγκ πάνε αγκαλιά εδώ και κάμποσο διάστημα.

£ 400.000.000
Παίζουν τα χρήματα ποδόσφαιρο; Το βέβαιο είναι πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να επιστρέψει στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ έχοντας το πλέον ακριβό ρόστερ στην ιστορία της διοργάνωσης: 400 εκατ. λίρες. Με τη μεταγραφή του Ντι Μαρία, η ομάδα του Φαν Γκάαλ ξεπέρασε τη Μάντσεστερ Σίτι (344 εκατ.), την Τσέλσι (341 εκατ.), τη Λίβερπουλ (245 εκατ.) και την Αρσεναλ (209 εκατ.).
Να δούμε αν κάνει τη μεγάλη επιστροφή η Γιουνάιτεντ, κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι.
Στην Ινδία μαθαίνουν ποδόσφαιρο
Υστερα από τους Τρεζεγκέ, Λουίς Γκαρσία, Καπντεβίγια και Τρεζεγκέ, ένας ακόμη ποδοσφαιριστής ετοιμάζεται να δοκιμάσει την τύχη του στην Ινδία. Πρόκειται για τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. Ο άλλοτε εμβληματικός αρχηγός της Γιουβέντους, λίγους μήνες προτού συμπληρώσει τα 40 του χρόνια, αφήνει τη Σίδνεϊ και την Αυστραλία και σχεδιάζει να φορέσει τη φανέλα της Ντιναμό Δελχί. Το ανακοίνωσε ο ίδιος στον λογαριασμό του και μάλιστα δήλωσε πως αναλαμβάνει την ευθύνη να διαφημίσει το συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Στην Ινδία προσελκύουν βετεράνους αστέρες της μπάλας που δέχονται να αγωνιστούν εκεί. Με το αζημίωτο και χωρίς να τους ενδιαφέρει αν τσαλακώσουν το προφίλ τους.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ