Άλλοι δύο παίκτες κόπηκαν από την αποστολή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ εν όψει του Παγκόσμιου Κυπέλλου στην Ισπανία. Ο λόγος για τους Γιώργο Μπόγρη και Γιάννη Αθηναίου, τους οποίους ο ομοσπονδιακός προπονητής Φώτης Κατσικάρης ευχαρίστησε για την παρουσία του και την διάθεση που έδειξαν.

Με αυτόν τον τρόπο η αποστολή απαρτίζεται πλέον από 13 παίκτες ενώ απομένει ακόμα ένας για να «κοπεί» ώστε να προκύψει η τελική 12αδα που θα ταξιδέψει στην Ισπανία. Η ελληνική αποστολή επιστρέφει την Τρίτη στις 21:30 στην Αθήνα, μετά την συμμετοχή της στο τουρνουά του Κάουνας όπου κατετάγη δεύτερη, για να δώσει τα τελευταία της φιλικά με την Τουρκία. Την Τετάρτη στις 21:15 στο ΟΑΚΑ και την Παρασκευή στις 21:00 στην Κωνσταντινούπολη.

Η Εθνική ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της με τους εξής παίκτες: Νίκος Ζήσης (Ούνιξ Καζάν), Βαγγέλης Μάντζαρης, Κώστας Σλούκας (Ολυμπιακός), Νικ Καλάθης (Γκρίζλις), Κώστας Βασιλειάδης (ελεύθερος), Κώστας Παπανικολάου (Ρόκετς), Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς (Παναθηναϊκός), Γιάννης Αντετοκούνμπο (Μπακς), Γιώργος Πρίντεζης (Ολυμπιακός), Κώστας Καϊμακόγλου (Ούνιξ Καζάν), Γιάννης Μπουρούσης (Ρεάλ Μαδρίτης), Ίαν Βουγιούκας (ελεύθερος), Ανδρέας Γλυνιαδάκης (ελεύθερος).