Εταιρεία στην Ισπανία δέχεται ήδη στοιχήματα για το ποιο θα είναι το επόμενο… θύμα που θα δαγκώσει ο Λουίς Σουάρες, σύμφωνα με δημοσίευμα της Ισπανικής εφημερίδας «Sport».

Ο Ουρουγουανός στράικερ πήρε την προηγούμενη εβδομάδα μεταγραφή από τη Λίβερπουλ στην Μπαρτσελόνα, αλλά θα περιμένει έως τις 25 Οκτωβρίου για να κάνει ντεμπούτο στο ισπανικό πρωτάθλημα, λόγω της τιμωρίας που του επέβαλε η FIFA, επειδή δάγκωσε τον Τζιόρτζιο Κιελίνι στον αγώνα με την Ιταλία για τη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άσος της «σκουάντρα ατζούρα» είναι ο τρίτος παίκτης που έχει δαγκώσει ο Σουάρες τα τελευταία χρόνια.

Ο 27χρονος επιθετικός υποσχέθηκε ότι δεν θα ξανακάνει τη συγκεκριμένη ενέργεια και η Μπαρτσελόνα έχει βάλει όρο… μη δαγκώματος στο πενταετές συμβόλαιο του Ουρουγουανού.

Όμως, η καταλανική εφημερίδα αναφέρει σήμερα ότι η στοιχηματική εταιρεία «Luckia» δέχεται στοιχήματα για το ποιο θα είναι το επόμενο… θύμα του Σουάρες.

Το φαβορί είναι ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Πέπε, με τον Πορτογάλο να δίνει απόδοση 21 προς 1, ενώ ακολουθεί ο σέντερ μπακ της Ατλέτικο Μαδρίτης (και συμπατριώτης του Σουάρες) Ντιέγκο Γκοντίν με απόδοση 26 προς 1.

Οι επιθετικοί της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο και Γκάρεθ Μπέιλ έχουν αμφότεροι απόδοση 51 προς 1.