Παρών στην πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού «φώναξαν» οι «Τσόρι» Ντομίνγες και Σαμπού Γιαταμπαρέ. Και οι δύο αντιμετώζιπαν μικροπροβλήματα τραυματισμών, όμως απ’ότι φαίνεται τα ξεπέρασαν και είναι και πάλι στη διάθεση του Μίτσελ. Έφυγε από το Ζέεφελντ ο Εντινγκά.

Όσον αφορά την προπόνηση, το πρόγραμμα περιλάμβανε ενδυνάμωση αερόβιες ασκήσεις αλλά και τρέξιμο για αρκετή ώρα. Με την διαφορά βέβαια ότι το τρέξιμο δεν έγινε στην αρχή αλλά στη μέση περίπου της προπόνησης.

Ενώ τα γκρουπ δυναμικότητας ήταν ως εξής: το πρώτο περιελάμβανε τους Παπάζογλου, Μπουχαλάκη, Βέργο, Διαμαντάκο και Σαλιάκα, το δεύτερο τους Σιόβα, Ντοσεβί, Κολοβό, Λυκογιάννη, Γκαζαριάν και Αυλωνίτη.

Στη συνέχεια στο τρίτο γκρουπ βρέθηκαν οι Αμπιντάλ, Αβραάμ, Σαλίνο, Μπονγκ, Βατουσιάδης, Φουστέρ, Γιαταμπαρέ και Ομάρ Ελαμπντελαουί και τέλος στο τέταρτο ήταν οι Τσόρι, Σαβιόλα, Κασάμι, Κάταϊ, Μαζουάκου, Βλαχοδήμος και Βούρος.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως από το Ζέεφελντ αποχώρησε ο Μέλβιν Εντινγκά, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την εθνική Κογκό για το Κόπα Αφρίκα και είναι ακόμα αβέβαιο αν θα καταφέρει να βρεθεί στην Αμερική για τα φιλικά του Ολυμπιακού με Μίλαν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι.