Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της «Daily Mail», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει καταλήξει οριστικά στον Λουίς Φαν Χάαλ και την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσει την πρόσληψή του.

Η βρερτανική εφημερίδα αποκαλύπτει ότι ο Ολλανδός θα είναι ο επόμενος τεχνικός της Γιουνάιτεντ και ότι η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι οριστική με την ανακοίνωση να ακολουθεί μετά το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν (εντός έδρας με τη Χαλ στις 6/5).

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τον Φαν Χάαλ στο «Ολντ Τράφορντ» θα συνοδεύσει ο Πάτρικ Κλάιφερτ ως βοηθός του.

Έτσι, ο 62χρονος τεχνικός εντός λίγων ημερών αναμένεται να αποτελέσει και επίσημα τον διάδοχος του Ντέιβιντ Μόγιες, ο οποίος απέτυχε «πανηγυρικά» να οδηγήσει τους «κόκκινους διαβόλους» στις επιτυχίες.

Πάντως, για τη θέση του βοηθού του Φαν Χάαλ εξετάζονται και κάποιοι παίκτες από την «τάξη του 92’» (Γκιγκς, Σκόουλς, Φιλ Νέβιλ, Μπατ).

Ο Φαν Χάαλ είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής της χώρας του, κάτι που σημαίνει πως θα αναλάβει τα καθήκοντά του μετά το πέρας του Μουντιάλ, όμως, αυτό δεν ανησυχεί τους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ.

Μάλιστα, ο βρετανικός Τύπος προχώρησε και σε ορισμένους μεταγραφικούς στόχους της Γιουνάιτεντ εν όψει του καλοκαιριού, με τα ονόματα των Κρόος, Χούμελς και Ρόις να είναι στο προσκήνιο για τους πρωταθλητές Αγγλίας.