Την Κυριακή, 13 Απριλίου, στο «Γ. Καραϊσκάκη», μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα για την 34η και τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας θα διοργανώσει φιέστα για την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος Ελλάδας ο Ολυμπιακός.

Tην Δευτέρα, οι «ερυθρόλευκοι» θα παραθέσουν συνέντευξη Τύπου (14:00) στο Καραϊσκάκη για να ανακοινώσουν και να παρουσιάσουν όλα τα δρώμενα που θα λάβουν χώρα στον φετινό εορτασμό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: «Η φιέστα για το 41ο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 13 Απριλίου, μετά τη λήξη του αγώνα με τον Απόλλωνα. Κατά τη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας (7/4, 14:00) στο Καραϊσκάκη στο πάνελ θα βρεθούν ο προπονητής της ομάδας μας, κ. Μίτσελ, καθώς και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Κώστας Καραπαπάς. Θα παρουσιάσουν στους εκπροσώπους των ΜΜΕ το πρόγραμμα των εορτασμών για το φετινό πρωτάθλημα, καθώς και όλες τις ξεχωριστές δράσεις στις οποίες θα προβεί η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη UNICEF, από το πρωί εκείνης της ημέρας, μέχρι και την ολοκλήρωση της φιέστας!»