Με τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Ντούσαν Μπάγεβιτς να καλεί τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να «είστε μονιασμένοι και όλοι μαζί να γίνουμε οικογένεια» και τον προπονητή της ομάδας κ. Τραϊανό Δέλλα να τονίζει ότι «η πρωτιά στο επόμενο πρωτάθλημα πρέπει να θεωρείται αυτονόητη», η ποδοσφαιρική Ενωση γύρισε και τυπικά σελίδα καθώς εισήλθε στην πραγματικότητα της Γ’ Εθνικής.

Κατά την πρώτη συγκέντρωση στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων παρουσιάστηκαν 30 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων περίπου 20 έχουν εξασφαλισμένη θέση στο ρόστερ της επόμενης περιόδου, ενώ οι υπόλοιποι θα δοκιμάζονται μέχρι ο κ. Δέλλας να αποφασίσει αν τους χρειάζεται ή όχι.

Το κατώφλι των Σπάτων πέρασαν το πρωί της Δευτέρας (22/7) οι Νίκος Γεωργέας, Σωκράτης Τσουκαλάς, Τάσος Τσουμάγκας, Κώστας Τσούπρος, Μιχάλης Παυλής, Σταύρος Σταθάκης, Βασίλης Ρόβας, Μιγκέλ Κορδέρο, Δημήτρης Ανάκογλου, Ρομπέρτο Κατσικάς, Ρενάλντο Ράμα, Εντιν Μούργκα, Ιβάν Μπρέσεβιτς, Δημήτρης Γροντής, Ηλίας Βούρας, Φώτης Καραγκιολίδης, Παναγιώτης Ντούνης, Φώτης Κέζος, Ορέστης Παληαρούτας, Αλέξανδρος Δημγκιόκας, Τρύφων Καζβιρόπουλος, Νίκος Ζιβάνοβιτς, Δημήτρης Τζάθας, Αργύρης Κάτσικας, Βασίλης Τσεβάς, Νίκος Αργυρίου και Χριστόφορος Ντούμπερετ.

Επίσης προπονήθηκαν οι υπό δοκιμή Ανταμ Τζανετόπουλος, Ντάρκο Ρόκσιτς και Θωμάς Ντάφλας που θα συνεχίσουν προπονήσεις για μερικές ημέρς. Στη σημερινή απογευματινή προπόνηση (18.30) θα συμμετάσχει δοκιμαστικά και ο Σταύρος Πεταβράκης.