Η σαφής αγωνιστική βελτίωση και η μαχητικότητα του Αρη στη δραματική προημιτελική σειρά των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ απέναντι στον Πανιώνιο (2-1 υπέρ των Κυανέρυθρων) οφείλονται εν πολλοίς στον προπονητή κ. Βαγγέλη Αγγέλου, ο οποίος παρά την απαγόρευση μεταγραφών εκ μέρους της FIBA κατάφερε να δημιουργήσει μια αρκετά ανταγωνιστική ομάδα και να διεκδικήσει την είσοδο στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.
Λαμβάνοντας όλα αυτά υπόψη, η διοίκηση των Κιτρίνων, η οποία πέτυχε την υπαγωγή στο άρθρο 99, δεν δυσκολεύτηκε να επιλέξει τον κόουτς, που θα καθοδηγήσει την ομάδα του Αρη και τα επόμενα χρόνια ανακοινώνοντας σήμερα (26/6/2013) την τριετή συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Αρης:

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι η Ιστορία, η φανέλα και η καθημερινή προσπάθεια της Διοίκησης φέρνουν στην ομάδα εργασίας του ΑΡΗ, τον Βαγγέλη Αγγέλου για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο κόουτς Αγγέλου, αμέσως μετά από την υπογραφή του συμβολαίου του, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας: «Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, είναι ιδιαίτερη τιμή η συνεργασία μου με τον Αρη. Συνεχίζουμε όλοι μαζί αυτό που ξεκινήσαμε».