Μια ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα «η ολυμπιακή ιδέα και ο θανάσιμος εχθρός της, τα αναβολικά» διοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ και τη μη κερδοσκοπική εταιρεία «Αθλητισμός χωρίς αναβολικά» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, την Κυριακή 9/6 (10πμ) στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας.

Στην εκδήλωση που υποστηρίζουν ο δήμος Κομοτηνής, τα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θράκης θα χαιρετήσουν ο υπουργός Εσωτερικών κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Ιωαννίδης, η γγΑ κυρία Κυριακή Γιαννακίδου, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Κώστας Παναγόπουλος, ο γραμματέας του ΣΕΓΑΣ κ. Βασίλης Σεβαστής, ο περιφερειάρχης κ. Αρης Γιαννακίδης, ο δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιώργος Πετρίδης, ο πρύτανης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, κ. Κώστας Ρέμελης, η πρόεδρος του ΤΕΦΑΑ κυρία Μαρία Μιχαλοπούλου και ο βουλευτής Ροδόπης κ. Αχμέτ Χατζηοσμάν.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Γιώργος Κατσιμπάρδης πρόεδρος της μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Αθλητισμός χωρίς αναβολικά» και μέλος του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ. Εισηγήσεις θα κάνουν μεταξύ άλλων η κυρία Χαρά Σπηλιοπούλου, πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Καταπολέμησης Ντόπινγκ, ο κ. Δήμητρης Γάκης διευθυντής χειρουργός μεταμοσχεύσεων «Ιπποκρατείου» Θεσσαλονίκης, ο κ. Παναγιώτης Βίγλας γεν. γραμματέας Πανελλήνιας ομοσπονδίας οδοντιάτρων.