Σπουδαία νίκη (2-1) με ανατροπή πέτυχε στο γήπεδο της Τούμπας ο Ατρόμητος επί του ΠΑΟΚ και τέθηκε επικεφαλής στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Μολονότι ο Δικέφαλος προηγήθηκε με τέρμα του Σαλπιγγίδη στο 33′, οι Περιστεριώτες με δύο γκολ του Ναπολεόνι στο β’ ημίχρονο (46′, 90′) έκαναν την ολική ανατροπή φτάνοντας σε μια σημαντική επικράτηση που τους φέρνει πλέον σε θέση οδηγού στην κούρσα για το Τσάμπιονς Λιγκ…

Μάλιστα την τελευταία αγωνιστική ο Ατρόμητος, που υπερτερεί στις ισοβαθμίες, υποδέχεται στην έδρα του τον Αστέρα Τρίπολης και ανεξάρτητα από την έκβαση του άλλου αγώνα (ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ), εφόσον νικήσει θα εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα προκριματικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 33’ έπειτα από λάθος του Ράντμαν. Μετά το αδύναμο σουτ του Ολίσε ο γκολκίπερ των περιστεριωτών έδιωξε ασταθώς, ο Σαλπιγγίδης ακολούθησε τη φάση και άνοιξε το σκορ.

Το β’ ημίχρονο άρχισε με γκολ από τα αποδυτήρια για τους φιλοξενούμενους που είχαν σε δαιμονιώδη φόρμα τον Ναπολεόνι, ο οποίος έπειτα από κάθετη πάσα του Ουντόντζι με υποδειγματικό πλασέ ισοφάρισε (1-1). Μάλιστα, ο Ιταλός ήταν εκείνος που έδωσε την χαριστική βολή στον ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις προσφέροντας ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων δέχθηκε μπαλιά ακριβείας του Γκαρσία, στόπαρε και πλάσαρε ιδανικά «γράφοντας» το τελικό 2-1.

Προηγουμένως, ο Ατρόμητος είχε δύο δοκάρια με τον Σουμπίνιο και τον Μπρίτο.

Διαιτητής: Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας)

Κίτρινες: Σταφυλίδης, Ρομπέρ – Ιγκλέσιας, Μπάλλας

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Γλύκος, Αποστολόπουλος, Σταφυλίδης (79′ Λόρενς), Βούκιτς (55′ Γιώργος Γεωργιάδης), Ρομπέρ, Σαλπιγγίδης, Λίνο, Φωτάκης (69′ Αθανασιάδης), Κατσουράνης, Κουμάλο, Ολίσε.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Ουντότζι, Φυτανίδης, Καραγκούνης (58′ Μπρίτο), Νάστος, Ιγκλέσιας (70′ Μπάλλας), Δημούτσος, Λαζαρίδης, Σουμπίνιο (82′ Πίτου Γκαρσία), Ναπολεόνι.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα και η ειδική βαθμολογία, έχουν ως εξής:

18.15 ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 1-2

20.30 Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα

Η βαθμολογία
(σε 5 αγώνες)

Ατρόμητος 10

ΠΑΟΚ 10

ΠΑΣ Γιάννινα 7

Αστέρας Τρίπολης 5

*Αστέρας και ΠΑΣ έχουν από ένα ματς λιγότερο