Νέο κρούσμα ύποπτου αγώνα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ παρέλαβε φάκελο από την UEFA με ύποπτο για χειραγώγηση αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος, τον οποίο διαβίβασε στον αρμόδιο εισαγγελέα και το υφυπουργείο Αθλητισμού. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για παιχνίδι της Φούτμπολ Λιγκ (Β’ Εθνική) που πραγματοποιήθηκε στις 24 Απριλίου 2013, ενώ αρκετές ιστοσελίδες κάνουν λόγο για την αναμέτρηση Ηρακλής Ψαχνών – Αναγέννηση Επανομής 4-3…

Πάντως από τους προηγούμενους φακέλους με τα περίπου 45 ύποπτα ελληνικά παιχνίδια που κατά το παρελθόν η UEFA διαβίβασε στην ΕΠΟ και εκείνη με τη σειρά της έστειλε στον αρμόδιο εισαγγελέα προς διερεύνηση, ουδείς επί του παρόντος έχει καθήσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Επιπλέον υπήρξαν αθωωτικές αποφάσεις στις λιγοστές υποθέσεις που έφτασαν στα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα της Σούπερ Λίγκας και της Ενωσης Β΄ Γ΄ Εθνικής.

Εν τω μεταξύ, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ κ. Παναγιώτης Πετρόπουλος κάλεσε σε απολογία τους ιδιοκτήτες του Αστέρα Τρίπολης κκ. Δημήτρη Μπάκο και Γιάννη Καϋμενάκη, αλλά και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Γιάννη Αλαφούζο για δηλώσεις τις οποίες έκαναν για την διαιτησία του κ. Θανάση Γιάχου και των συνεργατών του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.