«Οποιος πιστεύει ότι ο Αστέρας θα μας προσφέρει το κύπελλο στο πιάτο, απλώς δεν είναι προετοιμασμένος για αυτό το παιχνίδι» σχολίασε ο κ. Μίτσελ στη συνέντευξη την οποία παραχώρησε με αφορμή τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Μαΐου στις 20.30 στο ΟΑΚΑ.

Ο ισπανός προπονητής αφού ευχαρίστησε τους παίκτες του για την δουλειά την οποία έκαναν κατά το διάστημα που ίδιος ανάρρωνε από την επέμβαση αφαίρεσης χολής στην οποία υποβλήθηκε, τόνισε ότι στόχος του Ολυμπιακού είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου ώστε να κλείσει η αγωνιστική περίοδος με την καλύτερο τρόπο. «Πάντα ένιωθα την υποχρέωση να αγωνίζομαι για να κερδίσω τα παιχνίδια στα οποία συμμετείχα ως παίκτης ή ως προπονητής. Προτιμώ να κατεβαίνω στο γήπεδο με τον τίτλο του φαβορί, αλλά πιστεύω ότι και ο αντίπαλος με τον ίδιο στόχο θα ξεκινήσει τον αγώνα. Μόνο με το όνομα και την ιστορία δεν κερδίζεις τίτλους. Πρέπει να παίξουμε από το πρώτο λεπτό όσο καλύτερα γίνεται» υπογράμμισε.

Ο κ. Μίτσελ δεν θέλησε να αποκαλύψει τα σχέδιά του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο ΟΑΚΑ. Τόνισε ωστόσο ότι γνωρίζει ήδη ποιους παίκτες θα συμπεριλάβει στην αποστολή, ποιοι θα ξεκινήσουν τον αγώνα και ποιοι θα καθίσουν στον πάγκο. Παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του Αστέρα Τρίπολης λέγοντας ότι είναι ομάδα συμπαγής, ενωμένη, σκληρή και η οποία δεν χαρίζει τίποτα στον αντίπαλο. «Ολυμπιακός και Αστέρας Τρίπολης είναι σήμερα οι δύο καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα» υποστήριξε.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Γιάννης Μανιάτης υπογράμμισε ότι η κατάκτηση του Κυπέλλου θα είναι ένα δώρο στους φιλάθλους της ομάδας τους οποίους οι ποδοσφαιριστές δεν ικανοποίησαν φέτος με τις εμφανίσεις τους. Συμπλήρωσε ωστόσο ότι σε έναν τελικό προέχει η κατάκτηση του τροπαίου και όχι το θέαμα. «Ο Αστέρας είναι καλή ομάδα, το παιχνίδι είναι δύσκολο, γι αυτό ζητούμενο είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου και όχι το θέαμα. Το γιατί δεν παίξαμε φέτος καλό ποδόσφαιρο θα το συζητήσουμε μετά τον τελικό και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο» υπογράμμισε.