Αισιόδοξοι για την κατάκτηση του Κυπέλλου δήλωσαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού 48 ώρες πριν τον τελικό του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ.

«Ο Ολυμπιακός θα είναι σίγουρα έτοιμος το Σάββατο. Οι ποδοσφαιριστές και η ομάδα στο σύνολό της είμαστε συνηθισμένοι σε παιχνίδια στα οποία κρίνονται οι τίτλοι. Αυτή είναι η νοοτροπία του συλλόγου. Θα πάμε στον τελικό με σκοπό να κατακτήσουμε το Κύπελλο και το νταμπλ. Ο Αστέρας Τρίπολης είναι πολύ καλή ομάδα, ίσως η πιο συγκροτημένη ομάδα που αντιμετωπίσαμε φέτος. Θα κοιτάξουμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που θα μας βάλει και να νικήσουμε. Σε σύγκριση με πέρυσι θα είναι ένας διαφορετικός τελικός. Το αποτέλεσμα θα κριθεί από τη δική μας απόδοση. Είμαστε πολύ καλή ομάδα και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Για να βρίσκεται εδώ ο Αστέρας, μόνο τυχαία δεν το έχει κάνει. Πολλοί μπορεί να περίμεναν τον ΠΑΟΚ στον τελικό, αλλά ο Αστέρας προκρίθηκε δίκαια» τόνισε ο Φρανσουά Μοντέστο τον οποίο ο κ. Μίτσελ προορίζει για το δεξιό άκρο της άμυνας των ερυθρολεύκων.

Την ευχή να κερδίσει ο Ολυμπιακός το κύπελλο με δικό του γκολ όπως και πέρυσι στον τελικό με τον Ατρόμητο εξέφρασε ο Νταβίντ Φουστέρ. «Θα ήταν ωραίο να βάλω γκολ και στον φετινό τελικό, αλλά δεν έχει σημασία αυτό. Σκοπός μας είναι να κατακτήσουμε το Κύπελλο και αυτό θα επιδιώξουμε. Το γκολ που σημείωσε πέρυσι (στο 119΄) μας έδωσε το τρόπαιο, αλλά αν φέτος σκοράρω θα ήθελα να το κάνω πολύ πιο γρήγορα, ώστε να φύγει το άγχος και να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο στη συνέχεια» υπογράμμισε ο ισπανός επιθετικός των ερυθρολεύκων.

Ο Φουστέρ δεν παρέλειψε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Αστέρα Τρίπολης, λέγοντας ότι διαθέτει καλό σύνολο και είναι επικίνδυνη ομάδα. «Δεν έφτασε τυχαία ως εδώ, πάλεψε, απέκλεισε τον ΠΑΟΚ, και έκανε μία καλή χρονιά στο πρωτάθλημα. Έχει ορισμένους καλούς ποδοσφαιριστές και συμπατριώτες μου τους οποίους πρέπει να δώσουμε την δέουσα σοβαρότητα» ανέφερε.