Ενα από τα πιο «καυτά» ονόματα του γερμανικού ποδοσφαίρου καταλήγει στη μεγάλη αγκαλιά της Μπάγερν Μονάχου. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η γερμανική εφημερίδα «Bild» ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ Μάριο Γκέτσε θα συνεχίσει την καριέρα του στους Βαυαρούς, κάτι που επιβεβαίωσε λίγες ώρες αργότερα και η διοίκηση της ομάδας της Βεστφαλίας.

«Ο Μάριο Γκέτσε και ο σύμβουλός του πληροφόρησαν την Ντόρτμουντ πριν από λίγες ημέρες ότι ο Γκέτσε θα ήθελε να κάνει χρήση της ρήτρας αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του και να μεταπηδήσει στην Μπάγερν Μονάχου την 1η Ιουλίου», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Μπορούσια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Bild προ ημερών επήλθε η συμφωνία με τον γερμανικό κολοσσό να καταβάλει στην περυσινή πρωταθλήτρια Γερμανίας Ντόρτμουντ 37 εκατ. ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στη ρήτρα πώλησης που υπάρχει στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή που υπεγράφη το 2012 και έληγε το 2016.

Ο 20χρονος διεθνής Γερμανός θεωρείται ένας από τους πλέον ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της Νασιοναλμανσάφτ και εύλογα βρισκόταν στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Οι ετήσιες απολαβές του Γκέτσε θα είναι αυξημένες συγκριτικά με αυτές που λαμβάνει στην Ντόρτμουντ καθώς από τα 5 εκατ. ευρώ θα αγγίξει τα 7 εκατ. ευρώ.