Το 4ο αστέρι… έραψε στη φανέλα του ο Ολυμπιακός. Μετά τη νίκη με 2-1 επί του Πανιωνίου, ο Μίτσελ και οι παίκτες του αποθεώθηκαν από τους φιλάθλους της ομάδας του Πειραιά στο Καραϊσκάκη, στη φιέστα για την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος Ελλάδας. Φαντασμαγορική ατμόσφαιρα από τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, την ώρα που οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το γύρο του θριάμβου, μπροστά στους φιλάθλους του Ολυμπιακού και τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στο γήπεδο βρέθηκαν παλιές δόξες της ομάδας ανάμεσα στις οποίες ο Ζιοβάνι και ο Καρεμπέ που ήταν οι υψηλοί προσκεκλημένοι της διοίκησης. Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιάννης Μώραλης, παρέδωσε το τρόπαιο του πρωταθλητή στον Βαγγέλη Μαρινάκη και εκείνος μαζί με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο το ύψωσαν στον ουρανό του Φαλήρου την ώρα που τα μεγάφωνα έπαιζαν το γνωστό «We are the Champions».

Ένας ένας οι πρωταγωνιστές σήκωσαν το Κύπελλο του Πρωταθλητή Ελλάδας, με φόντο τα τέσσερα αστέρια! Νωρίτερα, όλοι οι παίκτες πέρασαν μπροστά από τα 39 τρόπαια του Ολυμπιακού που ήταν «παραταγμένα» και στη συνέχεια υψώθηκαν ένα ένα, μέχρι ο Β. Μαρινάκης και Αβρ. Παπαδόπουλος να φτάσουν στο φετινό… κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά σε φιέστα της ομάδας του Πειραιά.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Πολύ ικανοποιημένος. Χαρούμενος και για τους ποδοσφαιριστές. Είναι η δική τους στιγμή. Είναι οι καλύτεροι. Δεν θέλω να υποσχεθώ τίποτα για μεταγραφές. Πρώτα να αγωνιστούμε στον τελικό του Κυπέλλου και να πανηγυρίσουμε έναν ακόμη τίτλο». Ο Αμπντούν από την πλευρά του αφιέρωσε το 40ο πρωτάθλημα Ελλάδας του Ολυμπιακού: «Στην οικογένειά μου, στη διοίκηση, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου και ας μην ξεχάσουμε και τον κύριο Ζαρντίμ».

Αρχικά, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, τα φώτα έσβησαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» και από γιγαντοοθόνες του γηπέδου, οι φίλαθλοι μπόρεσαν να παρακολουθήσουν τα φετινά γκολ των παικτών του Ολυμπιακού. Ο κόσμος άναψε 21 πυρσούς που σχημάτιζαν το νούμερο «7» και άρχισαν να τραγουδούν στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7 του Φλεβάρη του 1981: «Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε». Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού που το Σάββατο στέφθηκε επίσης πρωταθλήτρια εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο. Είχε βραβευτεί στο ημίχρονο και για την παρουσία της στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ των Νέων (Next Gen Series).

Ακολούθησε ιστορική αναδρομή με εικόνες στα «matrix» από το 1954, το 1975, το 2001 και το 2013, τις χρονιές δηλαδή που ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 10ο, το 20ο, το 30ο και το 40ο πρωτάθλημα. Ένα βίντεο για την ίδρυση του συλλόγου του Πειραιά προβλήθηκε αμέσως μετά.

Τότε, ένας νεαρός φίλος του Ολυμπιακού, ο μικρός Κωνσταντίνος, κατευθύνθηκε προς το πρώτο αστέρι, εκεί όπου τον περίμενε ο θρυλικός αρχηγός της ομάδας του Πειραιά, Ηλίας Ρωσίδης. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο δεύτερο αστέρι, δίπλα στον Γιάννη Γκαϊτατζή. Ο Ζιοβάνι περιμένει το νεαρό φίλο του Ολυμπιακού στο 3ο αστέρι, το 2001.

Όταν ακούστηκε το όνομα του Σωκράτη Κόκκαλη, οι φίλαθλοι σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και αποθέωσαν τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ιαχές και στο άκουσμα των ονομάτων των Καραπιάλη, Τζόρτζεβιτς και Ζιοβάνι. Ο Αβρααμ Παπαδόπουλος περίμενε τον μικρό Κωνσταντίνο στο 4ο αστέρι, το 2013!