Την συμπαράστασή τους στον πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη εξέφρασαν δύο πρώην πρόεδροι της πειραϊκής ΠΑΕ, ο κ. Σταύρος Νταϊφάς και ο κ. Σωκράτης Κόκκαλης. Ο κ. Νταϊφάς με γραπτή δήλωση που έδωσε στη δημοσιότητα χαρακτηρίζει απαράδεκτη την συμπεριφορά των οπαδών που αποδοκίμασαν παίκτες και διοίκηση στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Παράλληλα αναφέρει ότι εκείνοι που υβρίζουν προφανώς δεν έζησαν τα πέτρινα χρόνια του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι αν φύγει ο Μαρινάκης η ομάδα θα ζήσει εποχές που ο ίδιος δεν θέλει ούτε να σκέπτεται.

Η γραπτή δήλωση του κ. Νταϊφά:
«Είναι νόμος του ποδοσφαίρου να μη κερδίζει πάντοτε η ομάδα της καρδιάς μας, ακόμη και αν κατά γενική παραδοχή διαθέτει τους καλύτερους παίκτες και έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα πολλές αγωνιστικές πριν από την λήξη του.

Θεωρώ απαράδεκτη την συμπεριφορά εκείνων των ολίγων- ευτυχώς- οπαδών του αγαπημένου μας Ολυμπιακού που εκφράστηκαν με υβριστικό τρόπο κατά του προέδρου μας Βαγγέλη Μαρινάκη. Ενός νέου ανθρώπου, που γαλουχήθηκε και μεγάλωσε μέσα στην θρυλική οικογένεια του συλλόγου και ο οποίος έδωσε και εξακολουθεί να δίνει πολλά χρήματα για την εύρυθμη λειτουργία της ΠΑΕ, συνδράμει και εγγυάται τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ενώ και καθημερινά αφιερώνει πολλές ώρες εργασίας καταθέτοντας και τη ψυχή του για να βρίσκεται ο Ολυμπιακός στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Αντί ευχαριστιών και ευγνωμοσύνης, είναι κρίμα να εξαργυρώνει την τεράστια προσφορά του δεχόμενος προσωπικές ύβρεις. Γι’ αυτό καθιστώ όλους τους φίλους του Ολυμπιακού υπεύθυνους για το μέλλον της ομάδας. Γιατί σε μια εποχή σκληρής λιτότητας, που κολοσσοί εξαφανίζονται και ομάδες διαλύονται, ο Ολυμπιακός πορεύεται απρόσκοπτα και υπερήφανα προς την απόλυτη επίτευξη των υψηλών στόχων του.

Προσοχή λοιπόν! Γιατί αυτοί που υβρίζουν, προφανώς δεν έχουν ζήσει τα πέτρινα χρόνια του Ολυμπιακού. Και το λέω σαν άνθρωπος που υπηρέτησα την ιδέα του Ολυμπιακού, γιατί αν ο Βαγγέλης Μαρινάκης φύγει ο Ολυμπιακός θα βιώσει καταστάσεις που δεν θέλω να σκέπτομαι, όπως δεν πιστεύω ότι δεν θέλουν να σκέπτονται οι λογικοί οπαδοί και φίλοι που ακολουθούν και πιστεύουν στην ιδέα του Ολυμπιακού μας«.
Κόκκαλης: Η ομάδα έχει πολύ καλή διοίκηση
Ο κ. Κόκκαλης σε συζήτηση την οποία είχε με οπαδούς του Ολυμπιακού στη νέα Υόρκη όπου παρακολούθησε μαζί τους το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, τόνισε ότι δεν είναι δυνατόν μία ομάδα να κερδίζει όλα τα παιχνίδια και ζήτησε υπομονή και στήριξη της διοίκησης.
«Ο Βαγγέλης είναι καλό παιδί, καλός πρόεδρος και άρρωστος Ολυμπιακός. Πρέπει να τον στηρίξει ο κόσμος και όλοι μας για να φτάσει τον Ολυμπιακό όσο ψηλά μπορεί. Εχει μεγάλα όνειρα για την ομάδα και ήδη έχει πετύχει πολλά. Η ομάδα μας έχει μια πολύ καλή διοίκηση και το μόνο που χρειάζεται είναι στήριξη και υπομονή» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Κόκκαλης…