Ο Ολυμπιακός με μοναδικό κίνητρο το γόητρο υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (Κυριακή 14/4, 19.00) μία εβδομάδα προτού γιορτάσει την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος στην ιστορία του. Κατά το παρελθόν σε αντίστοιχα παιχνίδια χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον οι Ερυθρόλευκοι δεν είχαν επιδείξει την απαιτούμενη σοβαρότητα. Ωστόσο αδιάφορες δεν είναι ούτε οι φιλικές συναντήσεις μεταξύ των δύο αιωνίων αντιπάλων.
Ο Μίτσελ έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές και το δύσκολο για αυτόν είναι να επιλέξει 18άδα μετά την προπόνηση του Σαββάτου που θα διεξαχθεί στις 10.30 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ισπανός προπονητής δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα ξεκινήσει βασικό τον Αριέλ Ιμπαγάσα ο οποίος πριν μία εβδομάδα έδωσε ποιότητα στο παιχνίδι των Ερυθρολεύκων με τον Πλατανιά, ή θα τον ρίξει στον αγώνα στο β΄ ημίχρονο. Στη δεύτερη περίπτωση προβάδισμα για τη μεσαία γραμμή έχει ο Πορτογάλος Μασάντο.
Εκτός απρόοπτου ο Ολυμπιακός εναντίον του Παναθηναϊκού αναμένεται να παραταχθεί με τον Μέγιερι κάτω από τα δοκάρια, τους Παπάζογλου, Μανωλά, Κοντρέρας, Χολέμπας στην άμυνα, Φέισα, Μανιάτη Μασάντο ή Ιμπαγάσα στη μεσαία γραμμή και τους Αμπντούν, Τζιμπούρ και Βλαχοδήμο στην επίθεση.
Στην προπόνηση της Παρασκευής ο Μίτσελ έδωσε έμφαση στη σωστή ανάπτυξη και το τελείωμα των φάσεων, αλλά και στις στημένες φάσεις…