«Μείναμε εκτός συνέχειας και χάσαμε την ευκαιρία να πάμε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ παρόλο που απέναντι στην κορυφαία ομάδα του κόσμου δεν χάσαμε ούτε ένα ματς. Είναι απίστευτο αλλά αληθινό.

Εχω την αίσθηση της απογοήτευσης καθώς σε αυτά τα δύο παιχνίδια η ομάδα ήταν καταπληκτική. Το να κάνουμε το Καμπ Νου να τρέμει δεν είναι εύκολη πρόκληση αλλά τα καταφέραμε» δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της Παρί σεν Ζερμέν κ. Λεονάρντο μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του από τη Μπαρτσελόνα. Μάλιστα εντόπισε την αιτία για να συμβεί αυτό στην παρουσία του Λιονέλ Μέσι:

«Σκοράραμε και είχαμε την ευκαιρία να πετύχουμε ένα ακόμα γκολ. Ταρακουνήσαμε το Καμπ Νου, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πιστεύω ότι η Μπαρτσελόνα φοβήθηκε πως θα χάσει. Είμαι σίγουρος πως με τον Μέσι στην ομάδα μας θα είχαμε κερδίσει με 6-0».

Ο βραζιλιάνος παράγοντας της Παρί δεν έχασε την ευκαιρία να πλέξει το εγκώμιο του ιταλού τεχνικού της ομάδας κ. Κάρλο Αντσελότι λέγοντας:

«Είναι ένας εκπληκτικός τεχνικός. Είμαστε πολύ καλά στο πρωτάθλημα με επτά πόντους διαφορά από τον δεύτερο και πρέπει να συνεχίσουμε. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Είμαστε στο δρόμο για να γράψουμε ιστορία στο ποδόσφαιρο και θα το κάνουμε. Η Παρί θα γίνει η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη» τόνισε με σιγουριά ο κ. Λεονάρντο.