Ιδιαίτερα εκνευρισμένος ήταν ο Κώστας Μήτρογλου με τη μέτρια εμφάνιση που πραγματοποίησε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ (στο δεκάλεπτο που αγωνίστηκε) αλλά κυρίως με τον μικρό χρόνο συμμετοχής που έχει επί των ημερών του ισπανού τεχνικού κ. Μίτσελ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διεθνής σέντερ φορ των Ερυθρόλευκων μετά το τέλος του ντέρμπι ξέσπασε στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» καθώς έριξε γροθιά σε ένα τζάμι με αποτέλεσμα να κοπεί στο χέρι, χωρίς όμως να υποστεί σοβαρό τραυματισμό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Μήτρογλου ενοχλήθηκε από το γεγονός ότι κλήθηκε να αγωνιστεί μόλις δέκα λεπτά, ενώ στις εξέδρες του γηπέδου γνώριζε ότι βρίσκονταν εκπρόσωποι γερμανικών ομάδων, οι οποίοι είχαν έρθει για να τον παρακολουθήσουν.

Οι αριθμοί καταδεικνύουν ότι πράγματι στο διάστημα που βρίσκεται ο κ. Μίτσελ στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, ο Μήτρογλου έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα. Είναι ενδεικτικό ότι στα 11 ματς που έχουν δώσει οι Ερυθρόλευκοι με τον Ισπανό στον πάγκο, ο ταλαντούχος σέντερ φορ έχει αγωνιστεί ως βασικός μόλις 3 φορές, ενώ ισάριθμες έμεινε εκτός. Επίσης χρησιμοποιήθηκε πέντε φορές ως αλλαγή.

Αντιθέτως, με τον προκάτοχο τού κ. Μίτσελ στον πάγκο, Πορτογάλο κ. Λεονάρντο Ζαρντίμ και τον υπηρεσιακό κ. Αντώνη Νικοπολίδη, ο Μήτρογλου είχε σαφώς μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής καθώς σε 28 ματς έπαιξε στα 14 ως βασικός και στα 14 ως αλλαγή έχοντας πετύχει 11 γκολ.

Συμφωνία με Κάρολ

Εν τω μεταξύ, τη φανέλα του Ολυμπιακού θα φοράει για ακόμη ένα χρόνο ο Ρόι Κάρολ. Ο βορειοϊρλανδός τερματοφύλακας μαζί με τον μάνατζέρ του συναντήθηκαν με τη διοίκηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και έδωσαν τα χέρια.

Πάντως η παραμονή του Κάρολ δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός δεν θα κινηθεί για την απόκτηση άλλου τερματοφύλακα. Ηδη τους τελευταίους μήνες υπάρχει κινητικότητα για την ενίσχυση στη θέση του «άσου» καθώς φαίνεται πιθανό να πωληθεί ο έτερος πορτιέρε Μπάλας Μέγιερι.