Στον Παναθηναϊκό διανύουν τις πιο ήρεμες ημέρες τους από το ξεκίνημα της σεζόν. Οι δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα επί του ΟΦΗ και της ΑΕΚ και η επιστροφή της ομάδας σε τροχιά εξόδου στα Κύπελλα Ευρώπης πρόσφερε σημαντικές ανάσες στους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση των Πρασίνων που έχουν τη δυνατότητα να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους.

Το Τριφύλλι υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου (9/3, 17.15) την ουραγό Κέρκυρα στο Ολυμπιακό Στάδιο με στόχο μια νίκη ξεκούραστη και δίχως άγχος για πρώτη φορά έπειτα από καιρό. Και τούτο διότι μέχρι στιγμής τα περισσότερα ματς των Πρασίνων, ιδίως στο ΟΑΚΑ, ήταν… ψυχοβγάλτες για τους παίκτες και τους οπαδούς της ομάδας.

Είναι ενδεικτικό ότι ο ΠΑΟ εντός έδρας έχει χειρότερη βαθμολογική συγκομιδή βαθμών συγκριτικά με τις αναμετρήσεις μακριά από το ΟΑΚΑ, ενώ δυσκολεύεται χαρακτηριστικά απέναντι στις ομάδες της ουράς! Οι Πράσινοι για πρώτη φορά στην ιστορία τους έχουν κατορθώσει να χάσουν βαθμούς από τις ομάδες που βρίσκονται στις τέσσερις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Από την 13η Βέροια υπέστησαν βαριά ήττα (3-0) εκτός έδρας, τον 14ο Πανθρακικό και τον 15ο Αρη δεν τους νίκησαν σε δύο ματς (ηττήθηκαν 1-0 εκτός έδρας και αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο ΟΑΚΑ), ενώ απώλεσαν δύο βαθμούς και στο εκτός έδρας ματς με την Κέρκυρα (0-0) στον πρώτο γύρο, στο τελευταίο παιχνίδι του πορτογάλου τεχνικού κ. Ζεσουάλδο Φερέιρα στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Ο νυν προπονητής του Παναθηναϊκού κ. Φάμπρι συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς 19 ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα Λουτσιάνο Φιγκερόα, που αναμένεται να αγωνιστεί περίπου για 30 λεπτά, ενώ επιστρέφει και ο Ιάπωνας Γιοχέι Καζιγιάμα, ο οποίος είχε κοπεί στα τελευταία ματς διότι βρισκόταν εκτός φόρμας. Από την αποστολή αποκλείστηκαν ο τραυματίας Τοτσέ, οι τιμωρημένοι λόγω καρτών Βιτόλο και Μαρίνος, όπως επίσης και οι Βελάσκες και Ντίνας που φαίνεται ότι έχουν χάσει την εμπιστοσύνη του ισπανού τεχνικού.

Σημειωτέον ότι η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην προσπάθειά της να προσελκύσει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο αποφάσισε να προσφέρει ελεύθερη είσοδο στους μαθητές όλων των βαθμίδων και τους συνοδούς γονείς ή κηδεμόνες, ενώ όρισε γενική είσοδο 10 ευρώ για τους υπόλοιπους φιλάθλους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η τιμή των εισιτηρίων προς διάθεση είναι 10€. Επιπροσθέτως, στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και στο Τμήμα Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης, έχουμε τη χαρά να προσκαλέσουμε τους μαθητές όλων των βαθμίδων και τους συνοδούς γονείς ή κηδεμόνες τους, για να παρακολουθήσουν δωρεάν το συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό αγώνα, επιθυμώντας με αυτό τον τρόπο να προσφέρουμε τη δυνατότητα στους μικρούς συμπολίτες μας να ψυχαγωγηθούν και να συμβάλλουμε ενεργά στη διαμόρφωση της αθλητικής παιδείας της μαθητιώσας νεολαίας της πόλης μας.

Η προμήθεια των δωρεάν εισιτηρίων θα γίνεται από τα σημεία διάθεσης τις ώρες και τις ημέρες που αναφέρονται στον σχετικό πίνακα.

Για την αγορά των εισιτηρίων καθώς και για την είσοδο στο γήπεδο, απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης».