Τις τελευταίες ημέρες έχει προκύψει θέμα με την παραμονή του Γουέιν Ρούνεϊ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ο άγγλος επιθετικός δεν είναι πλέον το πρώτο βιολί στην επίθεση της ομάδας μετά την απόκτηση του Ολλανδού Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

Ο αγγλικός Τύπος μάλιστα συμφωνεί (και τούτο μόνο τυχαίο δεν είναι καθώς δεν συμβαίνει συχνά όταν πρόκειται για μεταγραφικά θέματα) ότι ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έχε θέσει ως προτεραιότητά του τη μεταγραφή του στη Μπαρτσελόνα παρόλο που το όνομά του εμπλέκεται σε ένα σωρό σενάρια με διάφορες ευρωπαϊκές ομάδες! Γράφουν λοιπόν οι Αγγλοι:

Daily Mirror: «Η ενδεχόμενη αποχώρηση του Τζέκο από την Τσέλσι το ερχόμενο καλοκαίρι με προορισμό την Μπορούσια Ντόρτμουντ, μπορεί να ανοίξει την πόρτα για την απόκτηση του Ρούνεϊ απ’ο τους Μπλε, με δεδομένο πως ο Λεβαντόφσκι θα πάει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τριπλή τράμπα δηλαδή με αρκετά εκατομμύρια ευρώ ανάμεσα. Ομως ο ίδιος θέλει να φύγει από την Αγγλία και να παίξει παρέα με τον Μέσι».

Daily Star: «Ο σταρ της Γιουνάιτεντ Γουέιν Ρούνεϊ έχει σαν στόχο να πάει στην Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι. Θα τα καταφέρει όμως;».

Daily Mail: «Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα δεν θα κινηθούν για τον Γουέιν Ρούνεϊ το καλοκαίρι, παρά τα όσα λέγονται. Ο ίδιος πάντως προτιμάει τη δεύτερη».

The Daily Telegraph: «Ο Ρούνεϊ θέλει να πάει στην Μπαρτσελόνα, αν φύγει από την Γιουνάιτεντ, όμως οι ελπίδες του είναι ελάχιστες λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος από την ισπανική ομάδα».