Ηταν ένας υπερταλαντούχος ποδοσφαιριστής, πλέον λογίζεται ως το «φρέσκο» φαινόμενο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και συγκρίνεται με τους απόλυτους σουπερστάρ Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι!

Ο Ουαλός Γκάρεθ Μπέιλ πέτυχε το δέκατο τέρμα του στα τελευταία εννέα επίσημα ματς της Τότεναμ και είχε συμμετοχή στα άλλα δύο που σκόραραν για την ομάδα του οι Γκούλφι Σίγκουρντσον και Γιαν Φερτόνγκεν στο θριαμβευτικό 3-0 των Σπιρουνιών απέναντι στην ιταλική Ιντερ για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Παλιά του τέχνη κόσκινο βέβαια, αφού ο απίθανος Μπέιλ είχε πρωταγωνιστεί κατά των Νερατζούρι στους δύο αγώνες που είχε δώσει απέναντι τους με την Τότεναμ για το Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 2010/11, σημειώνοντας τότε 3 γκολ και δίνοντας 3 ασίστ σε συμπαίκτες του για να πράξουν το ίδιο. Το γεγονός ωστόσο ότι διανύει περίοδο τρομερής φόρμας δημιουργεί σε όλους το εύλογο ερώτημα «αν συνεχίσει έτσι, πόσο θα κοστίζει το ερχόμενο καλοκαίρι;».

«Είναι ανεκτίμητος» απάντησε με ένα πονηρό χαμόγελο μετά το τέλος του ο αγώνα ο εβραϊκής καταγωγής ιδιοκτήτης της Τότεναμ κ. Ντάνιελ Λίβι, ένας ιδιαίτερα σκληρός και απαιτητικός διαπραγματευτής ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι έπεισε τη Ρεάλ Μαδρίτης να καταβάλει στην Τότεναμ 40 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον κροάτη μέσο Λούκα Μόντριτς!

Οι τελευταίες πληροφορίες εμφανίζουν την Παρί σεν Ζερμέν των σεΐχηδων ως την επικρατέστερη για την αγορά του ουαλού επιθετικού ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του ως αριστερός μπακ, αργότερα ξεπετάχτηκε ως εξτρέμ και πλέον λογίζεται ως ένας παίκτης κρούσης με ελεύθερο ρόλο. Ποδοσφαιριστής για τον οποίο η γαλλική ομάδα θα μπορούσε να ξοδέψει ακόμα και 70 εκατ. ευρώ, όπως τουλάχιστον πιστεύει ο αγγλικός Τύπος.