Το πρώτο εισιτήριο για τους ημιτελικούς του κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο ΠΑΟΚ, μετά την ισοπαλία 0-0 με τον Λεβαδειακό στη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη, που πήρε την πρόκριση χάρη στο 2-0 του πρώτου αγώνα, θα αντιμετωπίσει στους ημιτελικούς τον Αστέρα Τρίπολης ή τον Πλατανιά (στο α’ ματς ο Αστέρας επικράτησε 1-0 στην Κρήτη)

Διαδικαστικό αποδείχθηκε το ματς στη Λιβαδειά, καθώς από το ξεκίνημα του αγώνα ήταν εμφανές ότι το 1-2 ήταν ένα «βουνό» το οποίο οι γηπεδούχοι δεν θα μπορούσαν να ανέβουν.

Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στο 17′ (Αθανασιάδης), στο 25′ (Λόρενς) και στο 40′ (Λάζαρ) όμως στις δύο πρώτες περιπτώσεις ο Κυριακίδης και στην τρίτη η αστοχία του Ρουμάνου, είχαν ως αποτέλεσμα να μείνει το 0-0.

Ίσως το θέαμα να είχε βελτιωθεί αν ο Μπουμάλ είχε σκοράρει στο 56′ με απευθείας φάουλ, αλλά ο Ιτάνζ επενέβη με εντυπωσιακό τρόπο.

Το ματς παρακολούθησε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Φερνάντο Σάντος, ο οποίος βρέθηκε στις θέσεις των επισήμων μαζί με τον Ζήση Βρύζα.

Διαιτητής:Μάνταλος (Αθηνών)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παράσχος):Κυριακίδης, Μεντί, Μουλόπουλος (78΄ Μιλίγεβιτς), Λισγάρας, Ρομέου, Πόι, Ζησόπουλος, Ροτζέριο (82΄ Καγεχόν), Γεωργίου, Μπουμάλ (66΄ Βασιλείου), Μαχαίρας.

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης):Ιτάνζ, Αποστολόπουλος, Λίνο, Κατσουράνης, Σίλντεφελντ, Γκαρσία (70΄ Φωτάκης), Κάτσε, Λάζαρ, Ρομπέρ (82΄ Ολίσε), Λόρενς (+90΄ Σαλπιγγίδης), Αθανασιάδης.