Νέα παράταση στο σίριαλ της εμπλοκής ή όχι του κ.Δημήτρη Βιντιάδηστην ΑΕΚ δόθηκε σήμερα καθώς το ΔΣ. της κιτρινόμαυρης ΠΑΕαποφάσισε να διακόψει τη Γενική Συνέλευση για τις 22 Μαρτίου δίχως να πάρει αποφάσεις για την προώθηση του σχεδίου δημιουργίας εταιρείας λαϊκής βάσης, το οποίο έχουν θέσει στο τραπέζι ως εναλλακτική λύση σωτηρίας της ποδοσφαιρικής Ενωσης οι μικρομέτοχοι αυτής.

Με προτροπή των καταληψιών του προπονητικού κέντρου των Σπάτων και μελών της«Ορίτζιναλ 21», αποφασίστηκε αφενός για να δοθεί ένα τελευταίο χρονικό περιθώριο στον κ. Βιντιάδη προκειμένου να ανοίξει τα χαρτιά του για το αν σκοπεύει να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ ή όχι και αφετέρου για να αποδειχθεί αν υπάρχει όντως πρόσφορο έδαφος για συνάντηση του προαναφερθέντος με τους κκ.Δημήτρη ΜελισσανίδηκαιΠέτρο Παππάπροκειμένου να βρεθεί μία (από κοινού) λύση για την κιτρινόμαυρη εταιρεία.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι την προσπάθεια για την επίτευξη αυτής της συνάντησης θα την αναλάβει ο κ. Παππάς. Αυτή φαντάζει ως και η πιο σοβαρή (μάλλον και η τελευταία) περίπτωση ώστε να εξέλθει μία και καλή η ΑΕΚ από το πρωτοφανές ιδιοκτησιακό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει και να αναπνεύσει οικονομικά.