Ευχαριστημένος από την προσπάθεια μέχρι τη στιγμή της επίτευξης του πρώτου τέρματος από τον Παναθηναϊκό (στην εντός έδρας ήττα με 0-2 από τους Πράσινους) αλλά και ενοχλημένος από το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν και να αλλάξουν τη ροή του αγώνα εμφανίστηκε στη σημερινή (4/2) προπόνηση της ΑΕΚ ο προπονητής της ομάδας κ.Εβαλντ Λίνενμιλώντας στους ποδοσφαιριστές του για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι!

«Στο πρώτο ημίχρονο ελέγχαμε το παιχνίδι και κάναμε κάποιες φάσεις. Γενικά μέχρι να δεχθούμε το γκολ ήμασταν καλύτεροι, αλλά όταν το δεχθήκαμε, δεν αντιδράσαμε. Μου άρεσε όμως η διάθεση που δείξαμε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, το πάθος που βγάλαμε και η προσπάθεια που κάναμε. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Είχαμε πει ότι μέχρι το τέλος πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά, γιατί μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια στη συνέχεια», ανέφερε ο γερμανός τεχνικός τους παίκτες του, ενώ στη συνέχεια στάθηκε στο λάθος του Γιώργου Κουτρουμπή το οποίο έδωσε στον Παναθηναϊκό τη δυνατότητα να ανοίξει το σκορ:

«Εγιναν αρκετά λάθη στην ίδια φάση. Θα μπορούσε ο Μπουγαϊδης να μην γυρίσει τη μπάλα στον Κωνσταντόπουλο, θα μπορούσε εκείνος να μην τη δώσει στον Κουτρουμπή, θα μπορούσε ο Κουτρουμπής να την πετάξει απλά έξω και να τελειώσει η φάση. Τελικά έκανε αυτό που δεν έπρεπε και το πληρώσαμε ακριβά» τόνισε ο Γερμανός.

Εκείνη που δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη ήταν η χαμένη ευκαιρία τουΓιώργου Κατίδηγια την οποία είπε: «Είχες πολλές επιλογές. Θα μπορούσες να προχωρήσεις περισσότερο και να περάσεις τον τερματοφύλακα, να τον πλασάρεις από την άλλη γωνία ή να πλασάρεις ψηλά στο κέντρο, αφού εκείνος είχε πέσει ήδη. Ομως, ότι έγινε, έγινε» κατέληξε ο γερμανός προπονητής.