Χωρίς τη γνωστή πεντάδα των μονίμως απόντων τον τελευταίο μήνα Φρανσουά Μοντέστο, Ντρίσα Ντιακιτέ, Πάμπλο Πίνο, Μάρκο Πάντελιτς και Νταβίντ Φουστέρ, θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στο Ηράκλειο για τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής. Οι δύο πρώτοι «δηλώθηκαν» τραυματίες, ωστόσο όλα δείχνουν ότι είναι εκτός πλάνων του κ. Μίτσελ όπως και οι Πίνο, Πάντελιτς.

Ο ισπανός προπονητής στην αποστολή συμπεριέλαβε τους Μέγιερι, Κάρολ, Αμπντούν, Αβρ. Παπαδόπουλο, Κοντρέρας, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδη, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανιάτη, Μανωλά, Μήτρογλου, Παπάζογλου, Σιόβα και Βλαχοδήμο.

Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος στα εκτός έδρας παιχνίδια και χρειάζεται ακόμη 2 νίκες στις 7 αγωνιστικές που απομένουν για το τέλος της κανονικής περιόδου, προκειμένου να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Εναντίον του ΟΦΗ ο κ. Μίτσελ το πιθανότερο είναι ότι θα παρατάξει την ίδια ενδεκάδα με την οποία την περασμένη Κυριακή νίκησε 2-1 τον Αρη, δηλαδή τους Μέγιερι –Παπάζογλου, Σιόβα, Μανωλά, Χολέβας –Φέισα, Μανιάτη, Μασάντο, Αμπντούν, Βλαχοδήμο και Τζιμπούρ.