Ο κ. Μίτσελ διέψευσε ότι σκοπεύει να αποκτήσει κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο 6-8 νέους παίκτες, διώχνοντας προφανώς άλλους τόσους προκειμένου το ρόστερ των ερυθρολεύκων να μην ξεπερνάει τα 24-25 άτομα. Την είδηση είχε δημοσιεύσει η ισπανική εφημερίδα «Marca» σε συνέντευξη που πήρε από τον προπονητή του Ολυμπιακού.

«Οχι, δεν έχω αναφέρει κάτι τέτοιο στην Marca. Αυτό που είπα είναι ότι θέλουμε να δώσουμε δυνατότητες στην ομάδα. Και αυτό ισχύει. Όμως, σε καμία περίπτωση δε μίλησα για αριθμό ποδοσφαιριστών. Μου έχουν πει από χθες ότι κάποια εφημερίδα μιλάει για οκτώ με εννέα ποδοσφαιριστές. Από εμένα δεν έχει βγει κάτι τέτοιο» τόνισε ο ισπανός προπονητής.
Πάντως o απεσταλμένος της «Marca» που βρέθηκε την Δευτέρα στην Ελλάδα και πήρε τη συνέντευξη από τον προπονητή του Ολυμπιακού, την Πέμπτη φιλοξένησε συνέντευξη του Ντάρκο Κοβάσεβιτς ο οποίος μεταξύ των άλλων αναφέρεται στο τι περιμένει η πειραϊκή ΠΑΕ από τον Μίτσελ. «Είμαστε σίγουροι ότι η άφιξή του μπορεί να είναι το κλικ παραπάνω για την ομάδα ώστε να έχει καλύτερη παρουσία στην Ευρώπη. Με τις εμπειρίες του ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και την εθνική Ισπανίας και με την ποιότητά του ως προπονητής, είναι ικανός να μας δώσει αυτή την ώθηση για το βήμα που πρέπει να κάνουμε ως μεγάλος σύλλογος που είμαστε, προκειμένου να γίνουμε ανταγωνιστικοί και στην Ευρώπη» υπογράμμισε ο Κοβάσεβιτς.