Την απόκτηση 6-8 παικτών για την νέα αγωνιστική περίοδο επιθυμεί ο Μίτσελ, ενώ η πρόεδρος της Λοκομοτίβ Μόσχας κυρία Ολγκα Σμοροντσκάγια έκλεισε το θέμα της μεταγραφής του Πάουλο Μασάντο στην ομάδα της.

Ο Μίτσελ σε συνέντευξη την οποία παραχώρησε στην ισπανική εφημερίδα «Marca» απεκάλυψε ότι το καλοκαίρι θα προχωρήσει σε ριζική ανανέωση του ρόστερ των ερυθρολεύκων. Προϋπόθεση για να αποκτηθούν 6-8 παίκτες και στο τέλος να δουλέψει με ένα ρόστερ 25 ποδοσφαιριστών, είναι να αποχωρήσουν οι Μοντέστο, Ντιακιτέ, Πάντελιτς, Πίνο τους οποίους έχει δείξει ότι δεν υπολογίζει, ο 37χρονος Ιμπαγάσα και ενδεχομένως να λυθεί η συνεργασία με ένα –δύο ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο και για τα επόμενα χρόνια.
Ο Μίτσελ χαρακτήρισε ιδανικό για το στυλ παιχνιδιού που προσπαθεί να καθιερώσει στον Ολυμπιακό, το α΄ ημίχρονο του αγώνα με τον Αρη, ενώ δήλωσε ικανοποιημένος από τη ζωή τους στην Ελλάδα.
«Ο Ολυμπιακός φιλοδοξεί να γίνει κάτι παραπάνω από πρωταθλητής στην Ελλάδα, θέλει να έχει μεγαλύτερη σιγουριά στην Ευρώπη. Υπήρχε η επιλογή να έρθω τον Ιούνιο, αλλά η διοίκηση του μας είπε ότι την ενδιέφερε να ξεκινήσουμε αμέσως, έτσι ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε μια αξιολόγηση για να οργανώσουμε καλύτερα το μέλλον. Είναι αλήθεια πως το πρωτάθλημα έχει σχεδόν κατακτηθεί, αλλά το πρώτο που κάναμε ήταν να πούμε στην ομάδα ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσει πολύ σοβαρά όλους τους αγώνες που απομένουν και πως ο δικός μας στόχος είναι να κατακτήσουμε και τους 30 πόντους που απέμεναν. Ήδη έχουμε 9 στους 9, ξεκινήσαμε με 13 πόντους πλεονέκτημα και τους κάναμε 16, οπότε σίγουρα κάτι φαίνεται να έχουμε κάνει και εμείς σωστά. Θέλουμε κάθε παιχνίδι στο πρωτάθλημα να είμαι μια προετοιμασία για την επόμενη σεζόν και το ίδιο θα κάνουμε στο Κύπελλο. Την Κυριακή εναντίον του Άρη κυρίως στο πρώτο ημίχρονο νομίζω ότι παίξαμε αρκετά καλά, στον δρόμο που ψάχνουμε. Προς το παρόν αναλύουμε, ψάχνοντας ένα ρόστερ 25 παικτών, ενώ παράλληλα μελετούμε δανεισμούς και αποδεσμεύσεις. Σκεφτόμαστε ότι θα χρειαστούμε 6-8 ποδοσφαιριστές, αλλά δεν γυρίζουμε την πλάτη μας σε κανέναν απ’ αυτούς που υπάρχουν. Βέβαια συγχρόνως γνωρίζουμε την κατάσταση που υπάρχει με την οικονομική κρίση» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κόουτς των ερυθρολεύκων.

Στο μεταξύ η πρόεδρος της Λοκομοτίβ με δήλωσή της που φιλοξενείται στα ρωσικά ΜΜΕ έβαλε τέλος στο ενδιαφέρον της ομάδας της για την απόκτηση του Μασάντο. «Οντως ενδιαφερθήκαμε για την απόκτηση του Μασάντο. Μας αρέσει αυτός ο παίκτης. Είχαμε συνομιλίες με τον Ολυμπιακό, αλλά η μεταγραφή δεν θα γίνει. Δεν γνωρίζω αν θα προσπαθήσουμε στο μέλλον να τον αποκτήσουμε. Αυτή τη στιγμή πάντως το θέμα έχει κλείσει» υπογράμμισε η κυρία Σμοροντσκάγια.