Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, «ήρωας» της αναμέτρησης του Ολυμπιακού στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον Αρη, θα απουσιάσει από τον αυριανό (27/2) πρώτο προημιτελικό αγώνα των Ερυρθολεύκων για το Κύπελλο Ελλάδας με τον ΠΑΣ Γιάννινα (20.00) στην ηπειρωτική πρωτεύουσα. Ο 22χρονος μέσος προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες εμφανίσεις τις τελευταίες δύο εβδομάδες και ο Μίτσελ προφανώς επέλεξε να τον έχει ξεκούραστο στον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τον ΟΦΗ.
Ο ισπανός κόουτς δεν πήρε επίσης τους Ντρίσα Ντιακιτέ, Μάρκο Πάντελιτς, Πάμπλο Πίνο και Φρανσουά Μοντέστο δείχνοντας ότι δεν τους υπολογίζει όχι μόνο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αλλά ούτε και για την τρέχουσα. Εκτός αποστολής έμεινε ο και Νταβίντ Φουστέρ ο οποίος είναι εκτός αγώνων λόγω τραυματισμού από τον περασμένο Δεκέμβριο, όπως και ο Μπάμπης Λυκογιάννης ο οποίος την Πέμπτη έχει αγώνα με την ομάδα κάτω των 19 ετών εναντίον της Αντερλεχτ για το Τσάμπιονς Λιγκ νέων.
Ο Μίτσελ θα έχει στη διάθεσή του για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα τους:Μέγιερι, Κάρολ, Αμπντούν, Αβρ. Παπαδόπουλο, Κοντρέρας, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδη, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανιάτη, Μανωλά, Μήτρογλου, Παπάζογλου, Σιόβα και τους νεαρούς Βέργο και Βούρο καθώς ο κανονισμός του Κυπέλλου υποχρεώνει τις ομάδες να έχουν στην 18άδα των αγώνων τους δύο παίκτες ηλικίας κάτω των 19 ετών.