Ο Παναθηναϊκός δεν κατέβαλε ιδιαίτερη προσπάθεια για να τον διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό του, ωστόσο για την λονδρέζικη Φούλαμ η οποία βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ και σύμφωνα με τον προπονητή της κ. Μάρτιν Γιολ «χτίζει» την ομάδα που την επόμενη σεζόν θα κοιτάξει ψηλότερα επιχειρώντας να πλασαριστεί στην πρώτη οχτάδα, ο Γιώργος Καραγούνης είναι υπερπολύτιμος!
«Στην ηλικία του θα έπρεπε να λογίζεται ως εναλλακτική λύση ή ως πρώτη επιλογή για συγκεκριμένο αριθμό αγώνων, όμως όποτε παίζουν άλλοι αντί για αυτόν, μας λείπει πολύ. Την περασμένη εβδομάδα δεν τον χρησιμοποίησα διότι ήμουν ενοχλημένος επειδή αγωνίστηκε για 70 λεπτά με την εθνική ομάδα και αυτό δεν είναι κάτι που ήθελα, όμως η απουσία του φάνηκε. Αν είναι έτοιμος και θεωρεί ότι είναι η κατάλληλη περίοδος, τότε θα συζητήσουμε για ένα νέο συμβόλαιο» τόνισε ο ολλανδός τεχνικός της Φούλαμ κάνοντας δήλωση-υπόκλιση στη χρησιμότητα του 36χρονου πλέον μέσου.
Το όνειρο του Καραγκούνη φαίνεται ότι θα πραγματοποιηθεί… Αυτό που πάντοτε ήθελε ήταν να σταματήσει το ποδόσφαιρο όντας πρωταγωνιστής. Η επιθυμία ενδέχεται να γίνει πραγματικότητα με τον πλέον ιδανικό συνδυασμό καθώς ανανεώνοντας ως το καλοκαίρι του 2014 τη συνεργασία του με τη Φούλαμ θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση ως ποδοσφαιριστής της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά ίσως και αγωνιζόμενος στο Μουντιάλ της Βραζιλίας εφόσον η Ελλάδα εξασφαλίσει τη συμμετοχή της σε αυτό!