Ο Πάμπλο Πίνο και ο Ντρίσα Ντιακιτέ είναι τα νέα πρόσωπα στην αποστολή του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με την Λεβάντε. Οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν απόντες από τον πρώτο αγώνα λόγω τραυματισμού. Ο Ντιακιτέ αναμένεται να αντικαταστήσει στο δεξιό άκρο της άμυνας τον Τάσο Παπάζογλου που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Ο Πίνο είναι φαβορί να αναλάβει τον οργανωτικό ρόλο του τιμωρημένου Τζαμέλ Αμπντούν στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής. Το ενδεχόμενο ο Μίτσελ να ξεκινήσει τον αγώνα με επιθετικό δίδυμο τους Ραφίκ Τζιμπούρ και Κώστα Μήτρογλου έχει ελάχιστες πιθανότητες καθώς ο ισπανός κόουτς άφησε εκτός αποστολής τον Μάρκο Πάντελιτς.
Ο Μίτσελ άφησε εκτός αποστολής και τον Φρανσουά Μοντέστο τον οποίο είχε αντικαταστήσει στο ημίχρονο του πρώτου αγώνα. Προφανώς δεν είναι ικανοποιημένος από την απόδοση του γάλλου ανασταλτικού μέσου, τον οποίο δεν χρησιμοποίησε ούτε στον αγώνα πρωταθλήματος με την Ξάνθη. Θέση στην δεκαοχτάδα δεν βρήκε ούτε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ο οποίος δεν είναι απολύτως έτοιμος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Ιουνίου στο γόνατο, όπως επίσης και ο τραυματίας Νταβίντ Φουστέρ.
Την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα της Πέμπτης (22.05, ΑΝΤ1) απαρτίζουν οι: Μέγιερι, Κάρολ, Κοντρέρας, Ντιακιτέ, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Πίνο, Σιόβας και Βλαχοδήμος.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σλοβένος Ματέι Γιουγκ, διεθνής από το 2007 και ο οποίος δεν έχει διαιτητεύσει στο παρελθόν αγώνα του Ολυμπιακού ή της Λεβάντε. Τον περασμένη Ιούνιο ήταν τέταρτος διαιτητής στην ήττα της εθνικής Ελλάδας από την Τσεχία με 2-1 στο Euro 2012.