Ανεξαρτήτως με όσα συνέβησαν κατά τα διάρκεια του κυριακάτικου αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό _ στην ΑΕΚ δικαίως διαμαρτύρονται για τον μη καταλογισμό δύο πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο _ η πραγματικότητα παραμένει ιδιαίτερα σκληρή για την Ενωση.

Βρίσκεται στον πάτο της Σούπερ Λίγκας με μόλις πέντε βαθμούς συγκομιδή ύστερα από 10 αγώνες πρωταθλήματος και από τη στιγμή που έχει ολοκληρωθεί το 1/3 της σεζόν, δεν μπορεί να αισθάνεται και ιδιαίτερα ασφαλής ή να θεωρεί αυτονόητη (όπως συνέβαινε στη αρχή της σεζόν) τουλάχιστον την παραμονή της στην κατηγορία.

Οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής της ομάδας κ. Εβαλντ Λίνεν ήταν χθες «σκασμένοι» από την εξέλιξη του αγώνα αλλά σε καμία περίπτωση δεν αισθάνθηκαν πεσμένοι ψυχολογικά επειδή η ΑΕΚ υπέστη εν τέλει μία βαριά ήττα (0-4). Οπως άλλωστε είπε ο γερμανός τεχνικός στους παίκτες της ομάδας «δεν έχω κανένα παράπονο από εσάς, αντιλαμβάνομαι ότι δεν μπορούσατε να νικήσετε με έναν τέτοιο διαιτητή απέναντί σας».

Η ευκαιρία για ανάκαμψη

Ωστόσο αυτό που η Ενωση καλείται να πράξει αμέσως είναι το να αφήσει πίσω της τον συγκεκριμένο αγώνα και το κατά γενική ομολογία καλύτερο (πρώτο) ημίχρονο της στο εφετινό πρωτάθλημα και να επικεντρωθεί σε μία σειρά αγώνων που ακολουθούν απέναντι σε ομάδες οι οποίες θα δώσουν μάχη για την παραμονή τους στην κατηγορία , προσπαθώντας να μαζέψει βαθμούς που θα την βοηθήσουν να προσπεράσει τουλάχιστον δύο αντιπάλους της για να αναπνεύσει αγωνιστικά και να αναθαρρήσει ψυχολογικά.

Την ερχόμενη Κυριακή η Ενωση αντιμετωπίζει στη Βέροια την ομώνυμη ομάδα ενώ ακολούθως θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό και τον ΠΑΣ Γιάννενα πριν να ταξιδέψει στην Κομοτηνή για να παίξει με τον Πανθρακικό. Πρόκειται για μία τετράδα αγώνων μετά το πέρας της οποίας οι Κιτρινόμαυροι ευελπιστούν ότι θα έχουν συλλέξει από 9 ως 12 βαθμούς.

Συνεχίζονται οι διεργασίες για την έλευση Βιντιάδη

Εν τω μεταξύ σήμερα (Δευτέρα, 12/11) υπήρξε συνάντηση των διοικούντων την ΠΑΕ με πλευρά του κ. Δημήτρη Βιντιάδη προκειμένου να χαράξουν από κοινού την πολιτική που θα ακολουθήσουν στις διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές της κιτρινόμαυρης εταιρίας.

Οι επαφές με ορισμένους εξ αυτών έχουν ήδη ξεκινήσει και η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί ως την ερχόμενη Παρασκευή. Τουλάχιστον αυτή είναι η επιθυμία του ενδιαφερόμενου αγοραστή της ΠΑΕ ΑΕΚ και των άγγλων συνεργατών του.