Νίκη στον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (15/9) με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το ελληνικό πρωτάθλημα και θέαμα στο παιχνίδι της ερχόμενης Τρίτης (18/9) με τη Σάλκε για το Τσάμπιονς Λιγκ, ζήτησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης από τους παίκτες του Ολυμπιακού τους οποίους επισκέφτηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη κατά την πρωινή προπόνηση, σήμερα Πέμπτη (13/9).

Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός τόνισε στην ομιλία του ότι πρώτος στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. «Θέλω να τα δώσετε όλα για να πάρουμε το παιχνίδι στα Γιάννενα, το οποίο θα είναι δύσκολο καθώς όπως ξέρετε όλες οι ομάδες στην Ελλάδα περιμένουν τον Oλυμπιακό για να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό. Θέλω να είστε συγκεντρωμένοι, να νικήσουμε και να θυμάστε ότι το πρωτάθλημα είναι ο πρώτος μας στόχος» υπογράμμισε.

Ο Ευ. Μαρινάκης χαρακτήρισε «μεγάλη γιορτή» την αναμέτρηση με τη Σάλκε, καλώντας τους παίκτες να αποδείξουν την αξία τους κάνοντας ευτυχισμένους τους φιλάθλους της ομάδας. «Θέλω να μπείτε στο γήπεδο και να δείξετε σε όλους τι αξίζετε. Οι επιτυχίες στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι σημαντικές για ένα σύλλογο. Θέλω να ευχαριστήσετε εκείνους που θυσιάζουν μέρος από το υστέρημά τους για να παρακολουθήσουν από κοντά τον Ολυμπιακό. Γνωρίζετε την κατάσταση της χώρας. Δώστε θέαμα και χαρά στον κόσμο μας. Μην ακούτε κανέναν και μην επηρεάζεστε από οτιδήποτε γράφεται ή λέγεται. Ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια σε όλα τα επίπεδα και αυτό θα συνεχιστεί. Θέλω να είστε ενωμένοι σαν γροθιά και να προσέχετε πολύ και στη δουλειά, στην προπόνηση αλλά και στη ζωή σας μακριά από το γήπεδο» ανέφερε.

Εν τω μεταξύ, κλιμάκιο ειδικών της UEFA επισκέφτηκε την Τρίτη τις εγκαταστάσεις του Ρέντη και πήρε δείγματα για έλεγχο ντόπινγκ των Κάρολ, Παπάζογλου, Κοντρέρας, Φετφατζίδη, Φουστέρ, Μανωλά, Λυκογιάννη, Ντιακιτέ, Γκρέκο και Μέγιερι.