Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του 24χρονου κεντρικού αμυντικού Δημήτρη Σιόβα από τον Πανιώνιο. Ο παίκτης και η ΠΑΕ της Νέας Σμύρνης είχαν έρθει σε συμφωνία με τους Ερυθρόλευκους από τον περασμένο Ιανουάριο και απλώς ανακοινώθηκε τώρα η απόκτησή του. Ο Σιόβας γεννήθηκε το 1988, είναι αριστεροπόδαρος, έχει ύψος 1,91μ. και ξεκίνησε την καριέρα του από την Ξάνθη. Το 2008 υπέγραψε συμβόλαιο με τον Πανιώνιο με τον οποίο μετράει σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο 78 συμμετοχές και 3 γκολ.
Είναι η τρίτη μεταγραφή που ανακοινώνει ο Ολυμπιακός προτού καλά καλά αναλάβει την τεχνική του ηγεσία ο κ. Λεονάρντο Ζαρντίμ. Η πειραϊκή ΠΑΕ έχει ήδη αποκτήσει τον δεξιό χαφ Παναγιώτη Βλαχοδήμο από την Ξάνθη και τον κεντρικό αμυντικό Κλοντ Ντιελνά από τη γαλλική Ιστρ. Την 1η Ιουλίου ο Ολυμπιακός αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον Κώστα Μανωλά ο οποίος μένει ελεύθερος από την ΑΕΚ.
Ο Ολυμπιακός έχει ήδη στο δυναμικό του 24 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων οι τέσσερις είναι κεντρικοί αμυντικοί, χωρίς να υπολογίζονται ο Μανωλάς και ο Σουηδός Ούλοφ Μέλμπεργκ. Σε εκκρεμότητα παραμένει επίσης η ανανέωση των συμβολαίων του σέρβου φορ Μάρκο Πάντελιτς και του Βραζιλιάνου Ντιόγο.