Σε αντίθεση με τις προηγούμενες φορές που το όνομά του εμπλεκόταν χωρίς πραγματικό λόγο σε δημοσιεύματα του Τύπου τα οποία τον συσχέτιζαν με την ΠΑΕ ΑΕΚ, αυτή τη φορά ο κ. Δημήτρης Μελισσανίδης δείχνει όντως ενδιαφέρον για την ομάδα της καρδιάς του, ασχέτως με το ότι η διαρκής αναφορά στο πρόσωπό του αρχίζει να γίνεται ενοχλητική για τον ίδιο.
Αυτή που κάνει τον άλλοτε μεγαλομέτοχο και πρόεδρο της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ να αισθάνεται αγανάκτηση, είναι η πίεση που του ασκείται από τον αθλητικό Τύπο να βγει μπροστά και να σώσει την ΑΕΚ πληρώνοντας τα σπασμένα των άλλων. Θεωρεί ότι αυτή η επιμονή καθιστά δεδομένη την επιστροφή του στο μυαλό των πρώην μετόχων και τους δίνει το πάτημα για να μη φανούν συνεπείς όσον αφορά στην αποπληρωμή των χρεών της ΠΑΕ που άφησαν πίσω τους παριστάνοντας τους… ανενεργούς ενώ οι μετοχές εξακολουθούσαν να τους ανήκουν!

Ωστόσο, η κίνηση «Θεμέλιο 21» μέσω της οποίας (και με μπροστάρηδες τους κκ. Ντέμη Νικολαΐδη και Πέτρο Παππά) τα μέλη της «ομάδας 2004» αποφάσισαν να να μπουν σε διαδικασία για την αποπληρωμή των χρέων που αναλογούν στον καθένα με βάση το ποσοστό μετοχών που του ανήκει, διατηρεί τον «Τίγρη» σε εγρήγορση.

Αν όντως διαπιστώσει ότι οι άλλοτε μονοιασμένοι συνοδοιπόροι (που πλέον έχουν κόψει και την καλημέρα όπως αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της μάζωξης των σημαινόντων Ενωσιτών την περασμένη Κυριακή ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κ. Τάκης Κανελλόπουλος) πληρώσουν τα χρέη τους, τότε θεωρείται πιθανότατο _ αν όχι βέβαιο _ ότι ο κ. Μελισσανίδης θα δει το όλο θέμα διαφορετικά.

Επιπροσθέτως, ο κ. Μελισσανίδης «πρεσσάρεται» τις τελευταίες ημέρες από τον κ. Παππά προκειμένου να συνεχίσουν μαζί στην επόμενη ημέρα της ΑΕΚ, εφόσον βέβαια δημιουργηθούν οι απαραίτητες συνθήκες.

Μάλιστα ο τελευταίος φέρεται ότι γνωρίζει για το ενδιαφέρον και άλλων επιχειρηματιών που (σύμφωνα με την αποκάλυψη του κ. Μιχάλη Τροχανά) θα επιθυμούσαν να ενεργοποιηθούν εφόσον ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τα χρέη αλλά και τη Morgan Stanley όπου παραμένουν ενεχυριασμένες (άρα και μπλοκαρισμένες προς μεταβίβαση) οι μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Παράλληλα, ο βουλευτής κ. Γιάννης Βούρος περιμένει ότι αύριο Τετάρτη (1/2) θα έχει στα χέρια του τη θεσπισμένη τροπολογία μέσω της οποίας η ΑΕΚ θα μπορεί να προχωρήσει στην κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, δίχως μάλιστα να προβλέπεται η καταπάτηση μέρους του Αλσους που ήταν και το μεγάλο αγκάθι της υπόθεσης.

Μόλις είναι έτοιμος ο κ. Βούρος σκοπεύει να επικοινωνήσει με τον κ. Μελισσανίδη ώστε να τον ενημερώσει ότι η επιστροφή της ΑΕΚ στην προσφυγική εστία της είναι απόλυτα εφικτή, γεγονός το οποίο ίσως αποτελέσει το πιο γερό χαρτί για την επαναδραστηριοποίηση του «Τίγρη» στην ΠΑΕ ΑΕΚ.