Από το πουθενά βλέπει φως; Ισως… Η Praxis Energy Agents, εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στην εμπορία ναυτιλιακών καυσίμων και λιπαντικών είναι αυτή που σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Σταύρο Αδαμίδη έχει ενδιαφερθεί επισήμως για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της κιτρινόμαυρης εταιρείας.

Μάλιστα οι άνθρωποί της έχουν ήδη στα χέρια τους όλα τα απαραίτητα οικονομικά στοιχεία προκειμένου να αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν ή όχι στην κατάθεση επίσημης πρότασης για την αγορά της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την έρευνα που έχει διεξάγει η ΠΑΕ ΑΕΚ (καθώς οι συζητήσεις ξεκίνησαν πριν από 20 ημέρες) η εν λόγω εταιρεία θεωρείται μία από τις αρκετά αναγνωρισμένες παγκοσμίως στον τομέα της (εμπορία και διακίνηση πετρελαϊκών ειδών) και έχει γραφεία στη Γερμανία, στη Σιγκαπούρη, στις ΗΠΑ και στην Ελλάδα.

Ο άνθρωπος που θεωρείται ο μπροστάρης αυτής της κίνησης για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της ΑΕΚ είναι ο κ. Θεοδόσιος Κυριαζής, διευθυντικό στέλεχος της εταιρείας, ο οποίος διαμένει μόνιμα στις ΗΠΑ και ζήτησε συνάντηση με τον κ. Νίκο Νοτιά τον οποίο θα δει στην Αθήνα το ερχόμενο Σάββατο.

Σύμφωνα με τον κ. Αδαμίδη , πρόκειται για ένθερμο υποστηρικτή της ΑΕΚ ο οποίος έχει αναλάβει το ρόλο του συνδετικού κρίκου ανάμεσα στην εταιρεία που εργάζεται και την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, προσπαθώντας να πείσει τους ιδιοκτήτες της Praxis Energy Agents ότι μία επένδυση στην Ενωση θα μπορούσε να αποδειχθεί άκρως αποδοτική για εκείνους. Και αυτοί φαίνεται ότι το σκέφτονται σοβαρά, τουλάχιστον σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει από την ΠΑΕ.