Ο γερμανός πρώην διεθνής τερματοφύλακας Γενς Λέμαν επιστρέφει στην αγωνιστική δράση! Μόλις δέκα μήνες μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από τα γήπεδα, ο 41χρονος τερματοφύλακας αποδέχτηκε την κλήση της πρώην ομάδας του, της Αρσεναλ, και δηλώνοντας ότι «είμαι έτοιμος να βοηθήσω» ξαναφοράει τη φόρμα και τα γάντια του!

Ο Λέμαν αναμένεται να περάσει από κάποια τεστ φυσικής κατάστασης της ερχόμενες ημέρες και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο ως το τέλος της περιόδου με τους Κανονιέρηδες, οι οποίοι έχουν έλλειψη τερματοφυλάκων. Για την ακρίβεια υπάρχει μόνο ο Μανουέλ Αλμούνια, καθώς ο Λούκας Φαμπιάνκσι είναι τραυματίας και θα απουσιάσει ως το τέλος της περιόδου, ενώ ο Βόιτσιεχ Σέζνι που τραυματίστηκε στον επαναληπτικό αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Μπαρτσελόνα θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι εβδομάδες.Επιπλέον οι Τζέιμς Σι (19 ετών), Ντάμιαν Μαρτίνεζ (18 ετών) και Σον ΜακΝτέρμοτ (17 ετών) των μικρότερων ομάδων, κρίνονται ανώριμοι να σταθούν σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ.

«Χρειαζόμαστε επειγόντως κάποιον έμπειρο τερματοφύλακα πίσω από τον Αλμούνια» δήλωσε ο τεχνικός της Αρσεναλ κ. Αρσέν Βενγκέρ έπειτα από την ήττα της ομάδας του (0-2) στον προημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Κανονιέρηδες μέσα σε μια εβδομάδα αποκλείστηκαν από το Τσάμπιονς Λιγκ και από το Κύπελλο Αγγλίας, ενώ νωρίτερα είχαν χάσει και από τη Μπέρμιγχαμ στον τελικό του Λιγκ Καπ. Ετσι μοναδικός στόχος που απέμεινε να επιτύχουν είναι το πρωτάθλημα, όπου υπολείπονται τριών βαθμών της πρωτοπόρου Γιουνάιτεντ έχοντας ένα ματς λιγότερο.

Ο Λέμαν αγωνίστηκε στην Αρσεναλ σε 147 αγώνες από το 2003 ως το 2008 και στη συνέχεια έπαιξε για δύο χρονιές στη Στουτγάρδη όπου έκλεισε την καριέρα του τον περασμένο Μάιο έπειτα από 22 χρόνια αγωνιστικής δράσης.