Ατέλειωτες ουρές οπαδών του Αρη σχηματίστηκαν χθες το πρωί έξω από την μπουτίκ της ΠΑΕ στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να προεγγραφούν για την αγορά ενός εισιτηρίου του τελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό (Σάββατο 24 Απριλίου, 20.30 στο ΟΑΚΑ). Κατά τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Αρης κ. Γιώργο Ελευθερούδη « πρόκειται για τη μεγαλύτερη μετακίνηση οπαδών από πόλη σε πόλη. Τα 23.480 εισιτήρια που παίρνουμε είναι ο μεγαλύτερος αριθμός που πήρε ομάδα εκτός Λεκανοπεδίου και γι΄ αυτό χρειάζεται μια υποδειγματική οργάνωση στη διάθεσή τους και κυρίως στη μετακίνηση όλου αυτού του όγκου ».

Ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιάννης Μαγκριώτης άφησε να εννοηθεί ότι θα ικανοποιήσει το αίτημα της ΠΑΕ Αρης για να ανοίξει ο δρόμος των Τεμπών προκειμένου να διευκολυνθεί η διέλευση προς την Αθήνα των 300 λεωφορείων που θα μεταφέρουν τους οπαδούς των Κιτρίνων. « Εχουμε ζητήσει το τριήμερο 23-24-25 Απριλίου να είναι ανοιχτά τα Τέμπη και περιμένουμε σύντομα την απάντηση της κατασκευάστριας εταιρείας που είναι υπεύθυνη για την αποκατάσταση των ζημιών » δήλωσε χθες ο κ. Μαγκριώτης και πρόσθεσε: « Τα έργα έχουν γίνει, γι΄ αυτό ανοίξαμε τα Τέμπη το Πάσχα. Απλά εντοπίσαμε ότι υπάρχουν κάποιοι βράχοι στους οποίους θα βάλουμε δίχτυα για να είναι απόλυτα ασφαλές το έργο. Αυτό θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί ως το Σάββατο, αλλά σε κάθε περίπτωση πρέπει να μας δώσουν μια λωρίδα το Σάββατο και την Κυριακή. Στόχος μας είναι να ανοίξουν τα Τέμπη οριστικά, αφού η βασική δουλειά έχει γίνει ».

Οι διοικούντες την ΠΑΕ Αρης βρίσκονται σε εγρήγορση καθώς μια τόσο μεγάλη μετάβαση οπαδών είναι πρωτόγνωρη στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. « Εχουμε εμπειρία από ανάλογες χρονιές. Στο Μόναχο μετακινήθηκαν εκτός Ελλάδας 6.000 οπαδοί της ομάδας, οπότε δεν νομίζω ότι θα αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα » δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ κ. Γιάννης Κόντης.